Windows 9 – versiune preview

Windows 9 – versiune preview

Zvonuri sau nu, se aude in ultima perioada ca Microsoft va lansa o noua varianta a sistemului de operare detinut de companie, si anume Windows 9.

Windows 7 - Windows 8

Aceste zvonuri spun ca cei de la Microsoft urmeaza sa lanseze on versiune de preview a acestui nou sistem de operare undeva spre sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie.

Se stie ca Microsoft a avut parte de un adevarat esec la lansarea Windows 8, acesta fiind privit de unii ca fiind ceva greu de folosit si de invatat. Oricum ar fi, acest nou sistem de operare ce urmeaza sa fie lansat de Microsoft va veni in ajutorul celor care spun ca se acomodeaza greu cu Windows 8, unele elemente ale acestui sistem de operare fiind scoase.

Charmbar - Windows 8Nu se stiu prea multe lucruri oficiale despre ce urmeaza sa fie lansat, insa multi vorbesc despre scoaterea Charmbar de pe sistemele desktop, aceasta functionalitate ramanand doar pe sistemele cu ecrane tactile, sisteme din care acesta va putea fi accesat printr-un swipe din partea dreapta spre partea stanga, din coltul ecranului.

De asemenea, se zvoneste ca va reveni Start Bar-ul mult dorit de foarte multi utilizatori de Windows.

Acest sistem de operare vine si ca o rezolvare a problemelor celor care folosesc Windows XP si nu vor sa faca trecerea spre un sistem de operare mai nou, acesta fiind mai greu de folosit.

Tot ce trebuie sa facem este sa asteptam venirea acestui sistem de operare care, sa speram ca nu va fi un nou fail al celor de la Microsoft, asa cum a fost si ultimul update pentru WIndows 8.1, numit si Update 2.

Facebook Comments