Vrei un loc de munca in 2017?

Vrei un loc de munca in 2017?

O rezoluţie pentru 2017 a tuturor celor care nu au încă un loc de muncă ar trebui să fie aceea prin care îşi propun ca încă din primele luni ale anului să îşi găsească un loc de muncă potrivit pentru ei şi bine plătit, în concordanţă cu tipul de activitate desfăşurată în acel job.

Din păcate, acest lucru este foarte puţin probabil să se întâmple, majoritatea celor care nu au un loc de muncă nu îl au pentru că nu încearcă să găsească ceva de făcut. Este foarte simplu să stai cu mâinile în sân şi să spui că nu găseşti nimic pe domeniul tău, însă fără a te lupta nu vei reuşi nimic niciodată în viaţă. Nu găseşti nimic de făcut în domeniul în care ai pregătire? Nu este nimic, încearcă să faci altceva şi între timp fii într-o continuă căutare. Cine ştie, poate în nou domeniu în care lucrezi eşti mult mai bine plătit şi îţi place mult mai mult ceea ce trebuie să faci.

Fără a încerca o activitate nu ai de unde să ştii dacă îţi place sau nu, aşa cum fără a gusta un anumit aliment nu poţi spune dacă îţi place sau nu. Fii într-o continuă căutare pentru că nu ştii ce se poate întâmpla la un moment dat.

Pe lângă asta, în anul 2017 nu te poţi plânge că nu găseşti nimic de făcut. Pur şi simplu deschizi o pagină de internet şi scrii „locuri de munca in Bucuresti” şi deja îţi apar zeci de oportunităţi de muncă. Trebuie doar să vrei.

De exemplu, pentru a te ajuta, la o căutare simplă a unor locuri de munca in Cluj pe site-ul infomunca.ro, deja îţi apar câteva zeci de rezultate care te-ar putea interesa. Intră, caută un loc de muncă şi cu siguranţă vei găsi unul care să îţi placă şi care să te atragă.

Ce spui, nu ai avut un loc de muncă în 2016. Vrei acelaşi lucru şi în 2017?

Facebook Comments