Vino vară, pleacă iarnă!

Vino vară, pleacă iarnă!

Iarna a venit şi pentru mulţi dintre noi acest lucru reprezintă o mare problemă şi supărare.

Nu suport frigul, vreau să mereu să fie vară, cald, să nu trebuiască să mă îmbrac cu haine groase şi grele şi să nu am probleme în folosirea telefonului mobil din cauza mănuşilor de care nu ne putem despărţi. Nu suport gândul că oricând pot cădea, alunecând pe o porţiune îngheţată, nu suport ideea de a avea încălţăminte groasă, nu suport ideea de a purta o haină foarte grea peste mine, căciula în cap, fular şi mănuşi, nu suport ideea de a fi îmbrăcat prea gros.

Nostalgia mă cuprinde de fiecare dată când mă gândesc la cât de cald a fost vara trecută şi la ce frig urmează să îndurăm câteva luni. Îmi vine să plec din ţară şi să mă refugiez într-o zonă cât mai călduroasă şi plină de zile însorite, fără ploaie, fără vânt, doar cu căldură şi haine foarte subţiri, că doar aşa e bine şi aşa trebuie să fie pentru a ne simţi bine.

Dacă aş avea bani probabil că mi-aş cumpăra un sejur in Maldive sau undeva într-o zonă călduroasă, iar celor care au ceva de comentat în legătură cu acest lucru le doresc o excursie numai dus spre Polul Nord, deşi nu prea merită să vadă asemenea minunăţii.

Să nu mă înţelegeţi greşit, îmi place perioada iernii şi semnificaţia ei, ideea de aducere împreună a persoanelor dragi, însă nu suport frigul şi, deşi probabil că şi-ar pierde mare parte din semnificaţie, îmi doresc ca perioada iernii să fie la fel de călduroasă că o vară în care stai toată ziua la plajă şi te gândeşti numai la lucruri frumoase şi liniştitoare.

Iubesc bătăile cu zăpadă, însă iubesc mai mult un joc cu mingea în apă caldă a mării :D.

Facebook Comments