Vine vara? Nu imi pasa!

Vine vara? Nu imi pasa!

Suntem poporul care nu este multumit niciodata. Iarna ne plangem ca este mult prea frig, vara ne plangem ca afara este mult prea cald. Partea proasta este insa ca anotimpurile par sa o fi luat razna, asa ca trebuie sa ne cam schimbam replicile.

Mie unul nu prea imi pasa de aceste lucruri pentru ca, fie vara, fie iarna, eu tot numai in casa stau. Sunt fericitul posesor, ca multi alti romani, al unui loc de unde vara nu iti vine sa iesi nici macar pentru o secunda iar iarna este o caldura de iti vine sa stai ca la plaja.

Stiti voi locuintele alea racoroase in care nu bate soarele deloc? Ei bine, apartamentul parintilor este o locuinta extrem de racoroasa in timpul verii, soarele fiind parca atat de timid incat nu vrea sa isi faca deloc aparitia. Asadar, chiar daca avem in plan sa ne montam un aparat de aer conditionat, momentan mai asteptam putin pentru ca suntem destul de multumiti de conditiile pe care le avem in acest moment, asadar un astfel de aparat nu se afla pe lista de cumparaturi. Nici vara, nici iarna, nu avem de nimic mai mult decat ceea ce avem deja, doar de mai putine activitati pe afara vara.

Insa, un alt aparat trebuie cumparat pentru ca altfel nu se mai poate. Aerul, fie ca vorbim de cel de afara, fie ca vorbim de cel din casa, este cam la fel de plin de praf, bacterii si tot felul de lucruri daunatoare corpului, asa ca avem de gand sa cumparam un purificator de aer pentru a ne putea bucura de un aer mult mai curat, lucru de care nu ne putem bucura prea mult.

Sincer sa fiu, consider ca peste cativa ani vom purta cu totii masti la gura pentru ca aerul pe care il vom respira atunci va fi foarte plin de mult mai multe lucruri daunatoare corpului.

Din aceeasi categorie sta si necesitatea unui aer conditionat in viitorul apropiat pentru ca, asa cum stim cu totii, verile vor fi din ce in ce mai calduroase, si asa cum am vazut pana acum, acestea vor fi din ce in ce mai insuportabile, fiind foarte multe grade, peste medie, chiar si la umbra si cu siguranta preturile la aparatele de aer conditionat vor exploda si va fi mult mai greu de cumparat un astfel de aparat, asa ca, probabil, am reusit din nou sa imi schimb planurile in timp ce scriu.

Facebook Comments