Viitorul Internetului

Ati auzit pana acum de Internetul lucrurilor? E acea stare spre care Internetul tinde in viitorul destul de apropiat, cand toate lucrurile care ne inconjoara vor fi interconectate.

Exemplu: Imagineaza-ti ca te trezesti dimineata de un ceas pe care nu mai trebuie sa-l setezi sa sune pentru ca stie deja care e programul tau din ziua respectiva. Toate celelalte aparate din casa au fost deja informate de obiceiurile tale: apa la dus porneste exact la temperatura potrivita, radio-ul porneste pe postul preferat iat cafeaua si sandwich-ul sunt in curs de pregatire. Toate acestea nu necesita programare in prealabil, toate au invatat ce-ti place si sunt la dispozitia ta.

Suna interesant nu? Ei bine, Internetul lucrurilor se poate extinde foarte mult, de la aplicatii in economie pana la aplicatii in sistemul de invatamant. Cu totii vom putea beneficia de aceasta evolutie naturala a tehnicii de azi care deja incepe sa se intample. Vom fi conectati permanent la sistemele importante pentru noi si vom avea acces instant la date importante sau chiar vitale.

Sursa:Sigur.Info

Lasă un răspuns