Util şi plăcut

În ultima perioadă, aşa cum era şi de aşteptat, am devenit sfătuitorul familiei. M-am obişnuit să fac aici, pe blog, recomandări, aşa că mi-am spus că trebuie să fac acest lucru şi în realitate, în viaţa de zi cu zi, acolo unde lipseşte cu adevărat părerea unui cunoscător din toate punctele de vedere.

Aşadar, am fost rugat acum câteva zile câteva rude să le recomand un loc de unde să cumpere rechizite pentru şcolarii lor dragi. Am acceptat provocarea, asta deşi nu ştiam absolut nici un site sau un loc de unde poţi cumpăra astfel de lucruri. Asta pentru că.. Ei bine, vezi mai jos de ce.

Să fie clar, oi fi eu om al internetului, dar nu toată viaţa am butonat. Nu făceam, până acum doi ani, cumpărături pe internet, nu eram atât de familiarizat cu magazinele online. Aşadar, în toţi anii de şcoală pot spune că am fost o persoană extrem de învechită. Timp de 12 ani de zile, în fiecare an, în fiecare vară, mai bine spus, cam înainte de începerea şcolii, mergeam cu părinţii într-un bazar dintr-un oraş din apropiere, loc de unde cumpărăm absolut orice îmi trebuia la şcoală, de la caiete la pixuri sau chiar ghiozdan. Ajungeam să trag după mine sacose pline de caiete. Recunosc că nu era atât de palpitant şi de interesant, aşa cum credeam în perioada aceea că este o astfel de călătorie de „aprovizionare”. Însă, ce era frumos era că petreceam o zi întreagă cu părinţii mei, aceştia în restul timpului fiind extrem de ocupaţi cu locurile de muncă şi cu treburile casnice. Aveam o zi întreagă la dispoziţie în care să îi bat la cap cu tot ce am făcut în vara respectivă, vorbeam fără oprire. Asta îmi lipseşte acum.

Însă, cum lucrurile au evoluat, am început şi eu să privesc lucrurile altfel. Am început să văd că este mult mai bine să cumperi din magazinele online anumite lucruri. De ce? Păi de ce să te arunci cu capul înainte după un produs care poate nu îţi place atât de mult, dar ai nevoie de el? Nu mai bine stai în fotoliul tău confortabil şi cauţi diverse modele care poate îţi plac mai mult decât cele găsite în „real-life”?

Adică de ce să cumperi şi să foloseşti o pereche de pantofi de o anumită culoare, care nu îţi place, doar pentru că asta este tot ce ai putut găsi la tine în oraş? Nu mai bine cauţi pe internet? Fii sigur că găseşti şi alte culori sau modele, totul mult mai simplu, fără să ieşi din casă.

Sau de ce să cumperi cartuşe care nu se potrivesc la imprimantă ta (asta deşi expertul din colţul blocului spune că se potrivesc – întâmplare 100% reală) când poţi cumpăra de pe internet fix modelele de care ai nevoie?

Aşadar, am deraiat, din nou, ca un tren căruia îi fuge şină de sub roţi (s-a întâmplat zilele trecute la noi în ţară). Deci, am căutat magazin de rechizite. Am găsit, dar aşa cum am spus, când caut un magazin nu caut doar pentru preţurile mici ci şi pentru aspectul acestuia. Un site îngrijit arata ca firma respectivă ştie cum să se comporte cu clienţii. Dacă mai găseşti şi puţin umor, totul este mai mult ca perfect.

Am găsit un site care avea de toate, şi unor, şi seriozitate, şi preţuri accesibile. PointShop.Ro spune aşa:

Ne plac lucrurile simple și credem cu tărie în soluțiile practice, iar obiectivul nostru
este să iți oferim o experiență pe cât de neașteptată, pe atât de amuzantă.

Munca la birou poate fi distractivă!

Cine suntem noi să îi contrazicem, nu? Din ceea ce spun ei acolo reiese faptul că le place ceea ce fac şi că toţi clienţii „ies” de acolo mulţumiţi de calitatea serviciilor şi produselor, nu?

Ba mai mult decât atât, echipa este prezentat extrem de dinamic şi de comic. Dacă nu mă crezi, intra AICI.

2 comentarii la „Util şi plăcut”

Lasă un răspuns