Un ceas analogic sau unul digital?

Avand atat de multe repere nici nu mai stiu ce ceas de mana mi-as putea cumpara. Exista mii de modele pe care le-am vazut deja si mii de alte modele pe care inca nu am avut sansa sa le admir. Nenumarate magazine fizice si online au expuse tipuri de ceasuri analogice si digitale de la brand-uri cu renume mondial si international pentru preferintele oricarei persoane.

La alegerea unui ceas se pune insa problema daca sa cumparam un ceas analogic sau unul digital. Ceasurile analogice ofera un look mai clasic, mai vintage si in multe cazuri mai elegant si sunt preferate ca si accesorii pentru evenimente importante unde este nevoie sa avem o tinuta eleganta.

Ceasurile digitale sunt mai predominante in domeniul afacerilor si ca accesorii casual. Avand mai multe functii, acestea pot indeplini mai multe sarcini si sunt rapid de utilizat in orice situatie. Cele mai indragite in zilele noastre sunt smatrwatch-urile capabile sa indeplineasca diverse functii, sa se conecteze cu alte dispozitive si sa ii ajute pe utilizatori in rezolvarea anumitor task-uri la locul de munca si nu numai.

Inainte de revolutia tehnologica ceasurile analogice erau singurele existente iar modelele de top erau realizate in intregime manual, ceasornicarii punand piesele laolalta cu maiestrie si atentie astfel incat fiecare produs ce ajungea pe mana unei persoane era unic. Modelele ce ceasuri barbati erau create pentru a le scoate in evidenta masculinitatea, autoritatea si stilul vestimentar ales iea modelele de ceasuri dama erau menite sa evidentieze statutul social al unei femei si eleganta acesteia.

O data cu trecerea timpului ceasurile si-au pastrat rolul si au ramas la fel de indragite si utilizate de oameni, fiind recunoscute ca o inventie ce nu va putea fi uitata niciodata.

Lasă un răspuns