Sticle eco

Vi s-a întâmplat să cumpăraţi un produs despre care să credeţi că ştiţi aproape totul, dar realitatea să fie alta? Mie da..

Am fost invitat, dacă pot spune aşa, să particip la o campanie de testare a unor produse ECO. Din diversele produse puse la dispoziţie bloggerilor de pe BlogalInitiative.Ro, am reuşit să comand o sticlă. Până în ziua în care am primit-o, am stat şi m-am gândit.. Cam ce aş putea să scriu despre o sticlă, drept review? Că are capac? E prea banal.. Că poţi depozita lichide în ea? La fel.. Pur şi simplu nu aveam idee ce aş putea scrie despre ea. Ei bine, în ziua în care am primit sticla, alături de ea am primit şi un pliant explicativ, în care, mi s-a enumerat o serie de utilităţi ale sticle.

Pe lângă faptul că are capac şi pot depozita lichide în ea, am citit că poţi depozita lichide fierbinţi, fără ca sticla să îşi schimbe forma şi mai mult de atât, lichidul se păstrează cald pentru foarte mult timp. La început nu am crezut şi am testat acest lucru. Fiind răcit în perioada respectivă, m-am gândit să îmi fac un ceai şi să verific dacă sticla îşi păstrează forma, după ce pun un lichid cald în ea. În plus, fiind o persoană care uită să se mai uite în jur atunci când navighează pe internet, am uitat de el. Astfel, după 3 ore am constatat că ceaiul meu era cald încă. Mi s-a părut foarte impresionant de faptul că, ceea ce făcea un termos până acum, poate face în prezent o sticlă.

 

Citeste si:https://razvan-andrei.com/blog/fii-cu-adevarat-eco/

Lasă un răspuns