Statul ofera 50 de lei lunar pentru fiecare copil care merge la gradinita!

Statul ofera 50 de lei lunar pentru fiecare copil care merge la gradinita!

O lege destul de interesantă şi care cu siguranţă nu a ajuns la urechile multor oameni, mai ales în cazul familiilor din mediul rural, este cea prin care pentru fiecare copil care merge la grădiniţă şi care nu are absenţe nemotivate, familia poate primi un tichet de 50 de lei/lună.

Este vorba despre legea nr.248/2015 iar condiţiile pe care trebuie îndeplinite sunt simple, copilul nu trebuie să aibă absenţe nemotivare şi venitul lunar pe membru de familie să nu depăşească 284 lei. Tichetul se acordă pentru fiecare copil care merge la grădiniţă.

Suma de 50 de lei nu este una foarte mare, însă pentru familiile sărace cu siguranţă această sumă este una foarte bine venită, având în vedere şi faptul că multe familii nu au cu ce să îşi trimită copiii la grădiniţă. Astfel, statul român asigura un stimulent prin care părinţii sunt ajutaţi să îşi dea copiii la grădiniţă.

Alocaţia în acest moment în România este de 84 de lei deci stimulentul de 50 de lei este foarte benefic.

Cu siguranţă multe familii sărace din mediul rural nu ştiu despre această lege şi doar cu ajutorul nostru această informaţie vă ajunge şi la urechile lor. Spune-le celor din jur despre această lege pentru că vestea să ajungă acolo unde trebuie!

Facebook Comments