Sfaturi pentru cei care locuiesc intr-o.. Casa oarba??

În primul rând, vreau să felicit Gealan pentru iniţiativa unică în România de a porni o provocare care poate pe unii i-ar speria, dar pe alţii cu siguranţă i-ar încânta. Eu sunt cam pe la mijloc, dacă ar fi să primesc o asemenea provocare, m-aş gândi de vreo 15 ori înainte să dau un răspuns. Dar, din păcate sau din fericire nu am primit o asemenea provocare, sunt aici pentru a da nişte sfaturi unor bloggeri curajoşi. Este vorba despre Cetin Ametcea, zis şi Arhi, blogger la Arhiblog si Cristina Bazavan, bloggerita la Bazavan.Ro. Deci, sfaturile sunt pentru amandoi.

  • Fiti siguri ca aveti culoare libere prin casa, invatati toate obiectele de care va puteti lovi, pentru a le putea ocoli, asta in caz ca ramaneti, din senin fara curent electric.
  • Va sfatuiesc sa folositi macar pentru aceasta perioada o baterie pentru PC si lumina, in caz ca se intampla ceva si ramaneti in bezna totala.
  • Pentru că noi, cei ce le dăm sfaturi, să putem vedea cum este să trăieşti într-o casă oarbă, aş vrea să îi rog să filmeze câte două-trei ore pe zi şi să ne arate şi nouă.

Pentru ca treaba sa fie corecta, ii rog ca in cazul in care folosesc sitemul de operare numit sugestiv „FERESTRE”, sa acopere si ecranul monitorului sau sa treaca pe o varianta gratuita numita Linux.

P.S.:O intrebare pentru cei doi. Ce v-a determinat sa acceptati aceasta provocare?

Un comentariu la „Sfaturi pentru cei care locuiesc intr-o.. Casa oarba??”

Lasă un răspuns