În sfârşit, vacanţă!

Se aude un zgomot destul de ciudat. E genul acela de sunet care aduce ceva nou. A, da, este sunetul schimbării.

Multe au fost, puţine au mai rămas. De multe ori mi-am spus acest lucru, dar niciodată nu am înţeles ce voiam să îmi transmit cu adevărat. Ei bine, acum am început să înţeleg.

Am început anul cu gândul de a reuşi puţin mai mult decât îmi propusesem cu câteva luni înainte. Ştiind că 2014 este cu adevărat anul schimbării, mi-am propus ca schimbările ce urmează să se întâmple să fie extrem de benefice pentru mine.

Însă, din păcate se pare că am cam uitat ce mi-am propus. Da, m-am lăsat aşa, cam la voia sorţii cu toate proiectele, inclusiv cu finalul liceului. Nu pot spune că am eşuat cu adevărat, însă ştiu că puteam mai mult.

Din fericire însă, bucuria mi-a revenit în suflet când mi-am dat seama că pot, de acum înainte, să fac mai multe lucruri, deci îmi pot testa cu adevărat puterile în faţa unei provocări adevărate. Săptămâna trecută, plecat în Iaşi să retrag un dosar de la o facultate, dosar pe care urma să îl duc la o altă facultate, actele fiind în original, am primit vestea că am fost admis la buget cu toate beneficiile. De menţionat este faptul că la facultatea la care doream să duc actele în original am fost admis la taxa. Am avut un moment de panică, apoi am ieşit din clădirea facultăţii, m-am aşezat pe o bancă şi am meditat puţin.

Ştiam că nu este bine să renunţ la una din facultăţi. Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi m-am hotărât! Fac două facultăţi! Dar dacă cedez? Asta mi-am spus pe moment. Însă ştiam că pot, adică încă mai ştiu că pot, imposibil să nu reuşesc să termin aşa cum trebuie provocarea aceasta. Însă tot stau şi mă gândesc, oare voi reuşi? Asta rămâne de văzut.

Partea bună este că am reuşit şi eu să intru cu adevărat în vacanţă. Poate e cam mult spus, fiind probleme foarte mari din punct de vedere financiar, taxele la o facultate fiind extrem de mari. Însă, cred că mă pot bucura de vacanţă şi de acasă, nu? Adică nu mă opreşte nimeni să ies la iarbă verde alături de prieteni, familie, cunoştinţe, nu? Vacanţa nu înseamnă neapărat mare sau călătorie, aşa-i?

Aşa-i, dar o vacanţă este perfectă atunci când ai tot ce îţi trebuie, la degetul mic. Mă refer aici la gadget-uri. Sunt o persoană care nu se poate desprinde de internet, de informaţie. Pot spune că mă hrănesc cu informaţie, probabil de asta sunt cam slab. Însă, până în acest an am reuşit să strâng tot felul de gadget-uri, mai mult sau mai puţin necesare.

Deci în momentul în care plec din casă,ca şi până acum, am la dispoziţie informaţie prin smartphone-urile mele, având un abonament de date la dispoziţie. Da, am două telefoane. Nu, nu am trei telefoane ca oamenii de afaceri. Am două telefoane. Unul dual-sim, dar tot două telefoane am. Chiar şi de problema bateriei m-am ocupat. Am reuşit să achiziţionez o baterie solară, însă e cam ciudat să merg pe stradă şi să se uite lumea urât la mine că îmi iese un cablu din buzunar, cablu care este conectat la telefon. Poate mă arde cineva pe rug crezând că sunt robot, ce naiba. Însă mă simt extrem de bine în momentul în care cei din jur încep să se plângă că nu mai au baterie iar eu scot acel cablu din buzunar şi îmi încarc telefonul :D.

Pe lângă aceste trei lucruri de care nu mă pot despărţi mai am şi un gadget pe care îl iau de fiecare dată când am un drum lung sau pur şi simplu stau pe pătură cu faţa la soare. Tableta, domnule. Nici nu ştii când îţi vine inspiraţia şi vrei să scrii ceva. De aceea umblu cu tableta şi cu tastatura de la aceasta aproape peste tot. Doar sunt plin de idei, ce blog-ul meu.

Alte gadget-uri nu mai am şi nici nu cred că ar trebui să le am. A, vorbesc prostii, ca de obicei. Mai este ceva ce îmi doresc, pe lângă laptop. Cred că un smartwatch ar fi mai mult ca binevenit în viaţa mea atât de complicată, nu-i aşa? Sau poate că nu…

Lasă un răspuns