Sablare jante – o soluție excelentă

Sablare jante – o soluție excelentă

În această lume cu ritm rapid, gestionarea vieții personale și profesionale poate fi foarte agitată. Dacă nu aveți propriul mod de transport personal, viața poate deveni și mai agitată. Pentru a vă ușura viața, trebuie să găsiți întotdeauna un mod de transport mai ușor și mai sigur.

Unul dintre motivele principale pentru care mașinile au devenit mai răspândite și mai importante este faptul că sunt un mod ușor de transport. Şi dacă deţineţi un autoturism trebuie să aveţi grijă de întreţinerea acestuia. Nu doar la interior ci şi la exterior. Fiecare părticică a maşinii contează. De aceea, trebuie să ţineţi cont nu doar de motorul şi piesele maşinii ci şi de jante şi de sablarea lor.

Curățarea prin sablare poate fi o metodă extrem de eficientă în pregătirea unei părți pentru acoperire. Dar, dacă mașina nu este configurată, întreținută sau monitorizată în mod corespunzător, operațiunea poate fi înlăturată.

Un fabricant poate petrece mult timp pentru pregătirea manuală a pieselor pentru a obține un finisaj optim. Dacă vopseaua sau stratul care ies din linie nu aderă în mod corespunzător, de multe ori se datorează faptului că cineva a sărit peste un pas de pregătire a suprafeței sau nu a pregătit complet suprafața. O companie de sablare jante vă poate asigura că totul se va face rapid, cu cele mai bune tehnici.

Procesul de sablare jante se efectuează de către experţi, în spaţii special amenajate. Este important să alegeți un agent de sablare adecvat pentru această procedură. Când janta a fost șlefuită, se poate pulveriza şi vopsi. Jantele metalice sunt în primul rând acoperite cu vopsea metalică. Clienții pot alege culoarea finală pe care o doresc. Sablarea jantelor se face într-o cameră de sablare utilizând diverşi agenţi de sablare.

Beneficiile sablării

Sablarea jantelor oferă o opțiune de pregătire automată a suprafeței, care poate fi mai ieftină decât un sistem echivalent de presiune automată.

O sablare jante este o soluție excelentă pentru produsele cu o suprafață uniformă care necesită îndepărtarea și crearea unui profil de suprafață. Centrifugarea cu jet de rotație poate fi excelentă datorită capacităților sale automate și timpilor de procesare mai rapizi.

Mașina de sablare a jantelor este un tip nou de mașină care se folosește pentru sablare jante. Fiecare jantă de roată poate fi „lovită” de mai multe ori, deoarece frecvența exploziei nu afectează rezistența jantelor roților. Sablarea permite un rezultat excelent de îndepărtare a ruginii, a vopselei și a defectelor minore și astfel pregătește suprafața pentru un tratament ulterior, cum ar fi colorarea.

Acoperire cu pulbere de metal

Folosind un pistol electrostatic vopseaua se aplică sub forma unui praf foarte fin pe janta de roată. Când se aplică vopseaua, janta roții este plasată într-un cuptor special care încălzește jantele la 180 ° C și determină ca stratul de vopsea să se usuce și să se întărească.

Restaurarea jantelor din metal și din aluminiu

Curățarea și pregătirea suprafeței jantei prin sablare jante, este cea mai bună soluţie în a vă asigura că suprafețele sunt curate și gata pentru un tratament ulterior (acoperire cu pulbere).

Dacă este necesar și în funcție de tipul jantei se poate efectua şi o sablare fină (cu perle de sticlă, bicarbonat de sodiu sau coji de nuc moale) înainte de aplicarea stratului de pulbere. Apoi se va pulveriza janta roții.

Facebook Comments