Preturile bune stau ascunse. Reusesti sa le gasesti?

Preturile bune stau ascunse. Reusesti sa le gasesti?

Atunci cand iti doresti un lucru si vrei sa il cumperi cat mai repede, te grabesti, te arunci spre magazinul pe care il cunoaste toata lumea si faci marea greseala de a nu te uita si pe alte magazine, sa vezi ce ofera acestea pentru ca, cu siguranta, daca nu gasesti un pret mai mic, este posibil sa gasesti un produs cu mult mai multe accesorii incluse, la acelasi pret pe care il ofera si magazinul cunoscut de toata lumea.

Fie ca vorbim de telefoane mobile, aparate foto, laptopuri sau chiar accesorii precum casti, baterii externe sau orice alte lucruri, de calitate, deci automat, putin mai scumpe, este bine sa ne uitam in cat mai multe surse inainte de a cumpara acel produs. Posibil sa nu gasesti un pret cu mult mai mic pentru acesta, insa este posibil sa gasesti un alt produs, fabricat de o alta firma, un model al produsului dorit, etc, care, fie este mai ieftin si mai bun, fie ofera specificatii mai inalte, in comparatie cu modelul vanat de tine, dar, la acelasi pret.

Diferentele pot fi cat se poate de diferite si atat de complexe incat atunci cand gasesti o oferta cu mult mai buna parca simti acea nevoie sa sapi si mai adanc si sa cauti mult mai mult acelasi produs, dar la un pret mult mai avantajos. Pentru preturi mici se poate merge pe produse second-hand, insa, sincer, nu recomand, nu am avut experiente cu adevarat rele in acest sens, insa orice produs de acest tip nu ofera o garantie prea mare atat a calitatii cat si a funcionabilitatii sale pe o perioada mai lunga.

Momentan sunt in cautarea unui aparat foto profesional, am gasit tot felul de modele, insa astept cu nerabdare o perioada mai avantajoasa care ar putea oferi preturi mai bune pentru produsele vanate de mine. Am gasit preturi avantajoase pe Dwyn.ro, mai astept putin, insa daca nu gasesc ceva mai ieftin, cu siguranta voi cumpara de acolo.

Facebook Comments