Poza buclucasa VS aspirator

Poza buclucasa VS aspirator

A face curăţenie nu se afla printre cele mai distractive activităţi de care poate avea parte o persoană în viaţa lui şi probabil că de aceea, nu se afla nici printre lucrurile pe care le iubesc. Bine, asta dacă această activitate nu include un aspirator. Dacă unul este inclus în discuţie, nici nu se pune problema, treaba este cât se poate de simplă, însă… povestea de mai jos complică puţin lucrurile când vine vorba de un aspirator.

Curățenia este o activitate stresantă şi plictisitoare dar, de cele mai multe ori, te poate scoate din foarte multe probleme pe care le poţi întâlni mai ales în perioada copilăriei. De exemplu, poţi face curăţenie pentru a te da bine pe lângă părinţi şi pentru a-i convinge că eşti un copil ascultător şi că meriţi să fii lăsat afară să te joci cu prietenii tăi, te poate salva de la o ceartă bună atunci când ai luat o notă proastă la şcoală sau te poate ajuta în primirea de recompense, fie că vorbim despre dulciuri sau chiar jucării.

Însă, se poate gândi cineva că vreodată o astfel de activitate poate pune capăt unei discuţii aprinse între copil şi unul sau ambii părinţi? Probabil că nu, însă eu sunt aici pentru a contrazice pe oricine îndrăzneşte să spună acest lucru.

În copilărie cu siguranţă am pierdut foarte multe lucruri, mai mult sau mai puţin importante sau cu o valoare sentimentală mai mică sau mai mare. Cu toate că aproape de fiecare dată copilul este de vină, cu siguranţă fiecare dintre noi am dat măcar o dată, dacă nu de fiecare dată, vina pe părinţi.

copil care decupeaza - aspiratorAşa am păţit şi eu, de multe ori, însă ceva anume mi-a rămas în minte. Într-o vară, sau cel puţin aşa cred, într-o zi foarte călduroasă am ieşit în repede din casă ca să mă duc să mă joc. În graba mea de copil am lăsat toate lucrurile cu care umblăm împrăştiate peste tot prin cameră. Eram pasionat de maşini şi tehnologie şi decupam din ziare şi reviste tot felul de poze pe care le lipeam într-un caiet pe care îl ţineam în fiecare noapte sub pernă, adormind cu gândul că odată voi ajunge şi eu să folosesc acele lucruri, să ajut la producţie sau chiar să le gândesc pentru a face viaţa mai… altfel.

Aveam „în lucru” decuparea unor poze, nu mai ţin minte exact ce conţineau acele poze, însă ştiu că una din ele era împărţită pe două pagini, iar una din cele două părţi era foarte mică, dar destul de importantă.

Mama s-a apucat de curăţenie şi cum era normal, a aranjat toate lucrurile pe care eu le lăsasem împrăştiate, însă nu ştia ce v-a urmă. Mi-a strâns lucrurile, a făcut curat pe masa de „lucru”, a măturat şi a plecat.

Când am intrat în casa am văzut că lipseşte mizeria lăsată de mine şi deja parcă simţeam că ceva lipseşte şi mai mult. Am mers repede şi m-am uitat să văd dacă toate pozele mele sunt în siguranţă. Toate pozele mele erau în siguranţă, însă una din ele lipsea. Era fix partea care completă imaginea despre care vă spuneam mai sus. Normal că m-am supărat şi am început să dau vina pe mama pentru situaţia creată, fără să mă gândesc că spunându-i aceste lucruri o făceam să se simtă rău. M-am dus supărat în cameră şi am început să plâng, ţipând în continuare şi dând vina pe ea, însă ceva ce nu văzusem înainte îmi făcea cu ochiul de sub masă.

Bucată lipsă din poză respectivă stătea lipită de covor. Am sărit bucuros, am luat-o şi după am mers fericit şi i-am arătat-o mamei care era foarte supărată de cele spuse de mine. Bineînţeles că m-a iertat şi că de atunci a fost mai atentă atunci când îmi făcea curat în cameră.

Când mă gândesc la acea zi îmi vine în minte un singur lucru. Dacă matură era înlocuită de un aspirator ce se întâmplă? Probabil că bucata lipsa era cu adevărat pierdută.

Bine, totul s-a terminat cu bine, însă pentru că am ţipat la ea, mama m-a pedepsit şi m-a pus să fac curat o săptămână întreagă, alături de ea. Şi, normal că partea cea mai grea mi-a revenit mie, adică cea de a da cu mătura prin toată casa. A da cu mătura este cea mai enervantă sarcina pe care o poate primi cineva şi cu siguranţă îmi prindea bine un aspirator, chiar dacă acel aspirator mi-ar fi stricat toată munca depusă în acea zi, totuşi, după curăţenie puteam ieşi afară şi, că orice copil, îmi doream acest lucru foarte mult, deci preferăm un aspirator în locul acelei bucăţi de foaie care nu era decât un hobby pe care un copil de 12 ani îl avea pentru a nu se plictisi între activităţile de la şcoală şi cele de afară.

Recomandare aspirator

marketonline.ro - aspiratorFolosirea unui aspirator este atât de banală încât şi un copil cum eram eu la acea vârstă îl poate folosi, însă, am auzit de un aspirator care face minuni în ale curăţeniei, mai ales pentru cei care suferă de alergii sau de astm. Nu suportam praful şi nici acum nu îl suport deloc. Simt că nu pot să respir atunci când în încăperea în care stau este praf şi începe să mă mănâncă pielea de cele mai multe ori. Este ceva transmis în familie deci nu am de ce să mă îngrijorez prea tare, însă, trebuie să fiu atent la felul în care fac curăţenie, iar un aspirator care ar filtra praful ar fi perfect şi cred că am găsit aspiratorul perfect care poate acest lucru. Am găsit în oferta magazinului MarketOnline.ro un aspirator care este bun în aşa ceva, avânt o tehnologie specială prin care praful este filtrat prin apă, 99.99 % dintre bacterii rămânând în filtrul HEPA pe care acest aspirator îl foloseşte.

Este vorba despre aspiratorul Rohnson Aquatech R144 care în acest moment se afla în exclusivitate pe MarketOnline.ro la un preţ foarte bun, alături de alte promoţii la aspiratoare.

Te invit să verifici acest produs şi să te gândeşti la cumpărarea lui pentru că sănătatea familiei tale este pe primul loc şi, nu în ultimul rând, probabil că vei face un copil fericit, acesta putând ieşi afară mult mai repede atunci când te ajută la curăţenia din casă.

Curatenie - aspirator

 

Facebook Comments