Perfect in orice situatie

Perfect in orice situatie

Ce enervant e momentul în care se sparge o ţeava, instalaţia electrică se strică, pata de pe perete nu vrea să se ducă sau uşa se blochează, nu? Mai enervant este atunci când nu ai pe nimeni lângă tine ca să te ajute cu aceste lucruri, nu? Ei bine, soluţia vine de la 07Handyman, www.servicii247.ro, da, firma cu nume număr de telefon, uşor de ţinut minte, perfect pentru situaţii urgenţe.

Instalator Sanitarinstalator

De cele mai multe ori, reparaţiile la instalaţia de apă nu suportă amânare. Orice defecţiune poate provoca pagube majore sau un inconvenient important proprietarilor. Este nevoie de o intervenţie rapidă, dar făcută de un profesionist care să realizeze o lucrare de calitate şi care să nu provoace stricăciuni mai mari printr-o reparaţie de mântuială.

Handyman a strâns o echipă de instalatori cu experienţa ce este pregătită să intervină non-stop pentru a repara, înlocui, remedia sau doar evalua dacă reparaţia suporta sau nu amânare.

Apelează numărul nostru pentru situaţii de urgenţă:

 • Instalare obiecte sanitare.
 • Ţevi sparte, fisurate sau înfundate
 • Robineţi defecţi sau ruginiţi
 • Vase de toaletă sau chiuvete sparte
 • Scurgeri de apă în subsol
 • Calorifere sparte sau înfundate
 • Sau orice altă situaţie pe care o poate rezolva un instalator profesionist!

Pentru lucrări ce suportă amânare ne poţi suna şi programăm o vizită pentru evaluarea situaţiei.

Electrician

07 Handyman poate rezolva situaţii de rutină pentru instalaţia electrică din apartamentul său casa ta, dar poate să realizeze şi lucrări complexe pentru clădiri, blocuri sau spaţii industriale.

Ai prize care nu funcţionează sau care produc un scurt circuit? Noi îţi putem spune dacă de vină este instalaţia electrică sau un aparat electrocasnic. Siguranţele sar prea des? Îţi putem spune dacă de vină este un consum prea mare sau o subdimensionare a tabloului electric. Vrei să înlocuieşti o priză, un întrerupător sau tabloul electric ori ai de instalat câteva zeci de aplice în toată casa? Consideră problemă rezolvată. Şi nu oricum, ci cu responsabilitatea unei lucrări bine efectuate.

Handyman te ajută:

 • Să descoperi cauzele unei avarii la reţeaua electrică
 • Să înlocuieşti sau să repari acolo unde este nevoie
 • Să cumperi tot ceea ce ai nevoie pentru a finaliza lucrarea

Handyman înseamnă manopera, echipamente sau instrumente speciale şi piese de schimb. Tu nu trebuie să ştii decât un singur lucru: numărul de telefon 07 HANDYMAN. Adaugă-l în agenda pentru că nu ştii când ai nevoie!

Zugrav

Zugrăvitul nu este mereu aşa de simplu cum vezi la televizor sau în reclamele pentru vopsea lavabila, pentru că acesta înseamnă mult mai multe operaţiuni şi necesită cunoaşterea foarte bună a suprafeţelor, materialelor şi modului în care se potrivesc unele cu altele.

Cele mai multe suprafeţe necesită o pregătire înainte de aplicarea culorii finale. Vopseaua nu va merge niciodată aplicată direct pe un zid umed sau afectat de o inundaţie. Trebuie mai întâi dat jos stratul de zidărie afectat şi refăcută zidăria. Este nevoie de glet, şmirghel, amorsa şi abia apoi de vopsea, un strat, două sau de câte este nevoie. Şi asta cu o mână de profesionist pentru a nu încărca peretele şi a nu consuma mai multe materiale de cât este nevoie.

Evident, poţi şi tu să cumperi o cutie de vopsea şi un trafalet, dar pentru lucrări serioase este bine să apelezi la un zugrav cu experienţă sau mai bine spus, la o echipă de zugrăvi: 07 Handyman.

Ne poţi chema dacă:

 • Vrei să schimbi culoarea pereţilor din camera ta, din casă sau dintr-o clădire întreagă
 • Au fost făcute lucrări de reparaţie la instalaţia electrică sau instalaţia de apă şi trebuie că totul să arate că mai înainte
 • Vrei să muţi un perete sau să împarţi o cameră cu un perete despărţitor;
 • Ai nevoie de orice alte lucrări de zidărie şi zugrăvit

Lucrăm cu materialele clientului sau ne putem ocupa noi de alegerea celor mai potrivite materiale, cu un buget aprobat şi alocat de tine.

Reparăm, zidim, zugrăvim şi dăm culoare casei tale. Într-un mod profesionist.

Lăcătuş

Uşi, ferestre sau dulapuri, tot ce are un mecanism de închidere are, mai devreme sau mai târziu, nevoie de intervenţia unui lăcătuş, iar uneori este nevoie chiar urgent de acesta. Sună-l pe Handyman şi îţi va repara cât se poate de repede broaşte, clanţe, yale sau orice alt mecanisme de închidere.

Handyman vine pregătit cu o trusă completă de scule pentru a te ajuta să ieşi din orice situaţie dificilă: uşi blocate, chei rupte în yale, sertare rupte. Dacă se poate repara pe loc, se repara cu siguranţă. Dacă nu, în cel mai scurt timp facem rost de tot ce este nevoie pentru a înlocui. Oricum, vom debloca situaţia.

Ne poţi chema când:

 • Uşa de la intrare sau orice uşă din casa s-a blocat
 • Clanţa nu se închide perfect sau uşile se deschid la orice mişcare prin cameră
 • Trebuie înlocuite sau verificate diferite mecanisme de închidere

Cu noi orice situaţie care pare extrem de complicată devine rezolvată. Echipa noastră de lăcătuşi este disponibilă 24/7 şi poate chiar să ofere sfaturi prin telefon.

Facebook Comments