Internetul este mai bun decat televiziunea?

De trei ani de zile nu ma mai uit la televizor deloc. Sunt doua sau trei emisiuni pe care le urmaresc, dar fac asta de pe internet, atunci cand am timp, nu atunci cand sunt difuzate pe tv.

Nu stiu daca acest lucru este in regula sau nu, tot ce stiu este ca cei din jur ma privesc ca pe un ciudat cand le spun acest lucru. Este un lucru de inteles, multa lume a crescut odata cu televizorul, insa asa cum radioul este pe marginea prapastiei, si televiziunea va ajunge la aceeasi poveste in cativa ani de zile.

Problema principala pentru care am renuntat la televizor este faptul ca acolo se prezinta tot felul de cacaturi de care nimeni nu este, sau nu ar trebui, sa fie interesat, cum ar fi scandaluri intre nu stiu ce vedete uitate de lume si readuse la viata astfel, tot felul de oameni care fac politica de fiecare data cand au ocazia, desi in timpul liber fac cu totul si cu totul altceva, si tot felul de emisiuni care pun accentul pe indobitocire in loc sa fie in ton cu ceea ce se cere astazi sau in loc sa ofere ceva cu adevarat util sau educativ.

Scriu acest articol pentru ca am gasit o emisiune pe internet, numita Periodic, iar primul episod al acesteia a descris cat se poate de bine realitatea Romaniei de astazi, dar si a sistemului de invatamant si, sincer sa fiu, a facut-o mai bine decat au facut altii pana acum. Salut aceasta initiativa, astept cu nerabdare urmatorul episod si te invit si pe tine sa urmaresti aceasta emisiune:A, si relatia de iubire sau de contradictie dintre internet si televiziune a fost dezbatuta pe larg aici:

TV vs Internet
Laurentriu Dumitrescu vlog – https://goo.gl/0FU1iT

Posted by DoZa De Haş on Wednesday, November 23, 2016

Sursa foto: Cartoon movement

Lasă un răspuns