De ce tigara electronica?

De ce tigara electronica?

Fumatul reprezinta fara nici o indoiala unul din cele mai mari vicii cu care se confrunta locuitorii acestei planete. Din pacate, acest viciu este intr-o continua crestere, cu toate ca autoritatile fac eforturi serioase in incercarea de a stopa extinderea acestui viciu. Pentru ca efectele fumatului sunt foarte bine cunoscute, nu o sa mai mentionez care sunt motivele pentru care autoritatile deruleaza campanii prin care incearca stoparea extinderii acestui viciu. Deoarece renuntarea la fumat este o misiune foarte grea, mai ales renuntarea brusca la fumat, in acest articol vreau sa prezint o alternativa pentru cei care doresc sa renunte la fumatul pasiv, si anume tigara electronica. Chiar daca si tigara electronica este tot un viciu, aceasta este mai putin daunatoare, si poate reprezenta o etapa importanta in incercarea de a renunta de la fumat. Pentru a-mi sustine afirmatia, in cele ce urmeaza o sa prezint cateva din avantajele pe care le ofera tigara electronica. Inainte de a incepe prezentarea, trebuie sa mentionez faptul ca atunci cand zic ca tigara electronica este mai putin daunatoare sau ca aceasta prezinta o serie de avantaje, ma raportez la tigara normala.

Spre deosebire de tigara normala, cea electronica poate fi utilizata si in spatiile in care fumatul este interzis. Acest lucru este posibil deoarece tigara electronica nu emana fum, ci doar vapori, motiv pentru care aceasta nu este deranjanta pentru cei din jur. De asemenea, tot pentru ca nu scoate fum, precum si pentru faptul ca nu produce mucuri de tigara, tigara electronica poate fi considerata un produs ecologic.

Cel mai important avantaj pe care il ofera tigarile electronice este reprezentat de renuntarea la fumatul pasiv. Pe langa faptul ca acest lucru este benefic pentru sanatatea celui care fumeaza, si sanatatea celor din jur este protejata prin renuntarea la fumatul pasiv.

Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care eu consider ca daca ai de ales intre o tigara normala si una electronica, cea mai buna alegere este tigara electronica.

In incheierea acestui articol, vreau sa recomand celor care sunt in cautarea unui magazin de unde sa poata achizitiona atomizoare pentru tigarile electronice, site-ul http://www.voore.ro/atomizoare-tigari-electronice.

Facebook Comments