Cum sa fii mai cool?

Cum poti fi mai cool? Ei bine, aceasta discutie nu s-ar mai termina daca ai intreba acest lucru pe o persoana care se pricepe, sau cel putin asa (se) spune, in acest domeniu. Dar hai sa vedem care sunt lucrurile care te fac mai cool (reale sau nu):

1.Minciuna

Se spune ca minciuna nu este doar o fapta care se plateste ori cu cativa prieteni pierduti, ori cu pierderea credibilitatii tuturor celor din jur, ori, in cel mai rau caz cu ceva luni sau ani de inchisoare, daca minciuna este grava. Minciuna, se vorbeste prin popor ca te-ar face mai cool pentru ca na, cei care mint au aceasta putere si tupeu, dar eu nu vad lucrurile asa.

Daca spui o minciuna azi, una maine, alta poimaine, deja cine te mai crede cand vei spune adevarul? Asa ca… Minciuna nu e ceva ce ar trebui folosit ca arma pentru castigarea unui „prestigiu”.

2.Hainele cool

Hainele te pot face sa fii in mai multe feluri decat ne putem inchipui. De la oameni de rand, oameni linistiti, sefi, sportivi si mergand pana la cocalari, hainele ne arata personalitatea. Desigur, la acest lucru mai contribuie si lanturile, inelele, ceasurile si tot felul de lucruri care ne fac mai… diferiti.

3.Felul in care ne purtam

Parca suntem vazuti mai altfel de cei din jur daca le spunem „Hey, man! Ce faci? Vezi inelul asta? Nu ai bani destui nici sa te uiti la el man!” decat daca vorbim normal, ca orice om de rand ca sa ne inteleaga toata lumea, nu? Ei bine, nu! Cel putin la mine nu functioneaza si parca imi da un sentiment de frica si o nevoie de fuga pe care nu cred ca am mai vazut-o la cineva.

Lucrurile de mai sus nu ne fac deloc sa parem mai cool ci putin mai… prost crescuti. Lucrurile care ne fac cu adevarat sa parem cool sunt:

  • Vorbitul frumos cu cei din jur – am fost invatat de mic sa vorbesc frumos, sa ma comport asa cum trebuie cu cei din jur si sa nu astept niciodata prea multe lucruri de la persoanele care nu pot oferi ceea ce astept.
  • Comportamentul adecvat in societate
  • Cireasa de pe tort, o pereche de casti plasata cand trebuie, cum trebuie si unde trebuie te face sa arati mai bine. Muzica este iubita de toata lumea, in diferitele ei forme. Si de aceea consider ca tot ceea ce tine de muzica, casti, telefoane – de actualitate si mp3-uri, walkman-uri – mai vechi, ar trebui sa fie agreate in societate si vazute ca niste instrumente de relaxare.

Asadar, dupa parerea mea, accesoriile audio, felul in care te comporti si felul in care vorbesti sunt principalele obiective dupa care ar trebui sa te ghidezi daca vrei sa fii mai cool.

Lasă un răspuns