Cum sa faci bani in online?

Cum sa faci bani in online?

Cu siguranta daca citesti acest articol esti printre cei care doresc sa isi mareasca veniturile folosindu-se de internet. Niciodata nu ajung banii din salarii pentru toate lucrurile de care avem nevoie, pentru lucrurile necesare, pentru plata facturilor si mai ales, pentru a pune deoparte macar cate putin, asta pentru zile mult mai negre.

Ai un talent? De ce sa il irosesti?

Cu totii avem ceva, mic sau mare, care ne face speciali. Stim sa dansam, sa cantam, sa scriem sau sa desenam, ne pricepem la calculatoare, ne pricepem la oameni, la spus glume sau chiar la mers pe bicicleta, role sau placa de skateboard. Toate aceste lucruri ne fac speciali, intr-un fel sau altul, fie ca vrem sa recunoastem asta, fie ca nu, fie ca stim despre aceste lucruri sau nu.

Daca stim sa facem aceste lucruri, de ce sa nu le folosim in scopuri care ii ajuta pe ceilalti? Desigur, nu gratuit pentru ca nimeni nu doreste sa isi ofere serviciile in mod gratuit, servicii care in alta parte ar costa. Suntem niste oportunisti si de aceea dorim sa ne folosim de ceea ce stim sa facem in scopuri financiare.

Ce metode imi recomanzi?

Cu siguranta am intrebat macar o data pe cineva cum reuseste sa faca bani din internet.

Lucrurile sunt mult mai simple decat par. O principala forma de castig din online este blogul pe care poti posta advertoriale platite de catre diferite firme sau persoane. De asemenea, poti castiga bani cu ajutorul blogului prin afiliere si prin postare de link-uri, bannere si, mai rar, prin testare de produse, de cele mai multe ori produsele testate ramanand la cel care le testeaza.

Insa pentru a ajunge sa faci bani din blogul personale dureaza destul de mult si nu multa lume are rabdare sa faca acest lucru. Insa in momentul in care iti faci un blog personal pe care scrii din placere, daca te tii de treaba, poti ajunge, si fara sa vrei, sa ai posibilitatea de a castiga bani din ceea ce faci.

Insa nu toti au talentul de a scrie, de a povesti intamplari reale, sau nu, deci blogul nu reprezinta singura modalitate prin care poti castiga bani din online.
O alta metoda de a face bani o reprezinta prestarea de servicii in online, sau chiar in offline – dar prin intermediul internetului. Sunt numeroase site-uri care te pun in legatura cu cei care au nevoie de tine pentru serviciul pe care il poti presta, pentru ceea ce stii sa faci. Insa de cele mai multe ori aceste site-uri colecteaza diverse comisioane pentru fiecare serviciu pe care il prestezi prin intermediul lui.

Insa acesta nu este un caz general. Sunt alte site-uri care te ajuta sa te faci cunoscut prin ceea ce faci, fara sa perceapa vreun comision pentru serviciile tale. Un astfel de site este microjoburi.ro, site care iti ofera posibilitatea de a presta diverse servicii, de la postare de articole la facut curatenie prin casa, fara ca macar 1% din banii pe care ii primesti sa fie colectat ca si comision pentru site.

Dar daca nu colecteaza comisioane, din ce „supravietuieste”?

Orice site care doreste sa isi atraga mai multi utilizatori cauta diverse metode pentru a face acest lucru. Microjoburi.ro nu percepe comisioane dar ofera utilizatorilor posibilitatea de a cumpara diverse planuri prin care prestatorii pot deveni mai vizibili cumparatorilor prin evidentierea anunturilor acestora.

Insa se poate si gratuit, si chiar functioneaza!

 

P.S.: Am si eu un job postat pe microjoburi.ro, pentru a-l vedea click AICI.

Facebook Comments