Cum iti alegi banca?

Cum iti alegi banca?

In momentul in care te hotarasti sa gasesti banca perfecta pentru nevoile tale, trebuie sa cauti, insa nu prea mult.

Poti gasi foarte usor banca de care ai nevoie, in functie de ceea ce ai nevoie, in functie de banii pe care esti dispus sa ii oferi pentru administrarea unui card, de exemplu.
Caut o banca la care sa imi deschid un cont in euro. Sunt hotarat la ce banca sa apelez si m-am gandit sa va impartasesc alegerea mea.

  • Experienta

De cele mai multe ori, atunci cand aleg un serviciu sau un produs, ma bazez in mare parte pe experienta pe care am capatat-o cu anumite firme, asemanatoare celei pe care o caut, insa in momentul in care se poate sa gasesc si o persoana care sa ma ajute cu o parere sau cu o poveste, totul devine si mai frumos.
Pana in acest moment am lucrat doar cu doua banci si.. Normal ca de una sunt multumit si de cealalta nu. Am carduri, cate unul la fiecare banca si sunt multumit de servicii, dar parca la una se poate si mai bine.

  • Cat platesc

Detin un card de student la Banca Transilvania si sunt extrem de multumit, atat de serviciile oferite, dar si de suportul pe care il ofera in cazut unor probleme, si nu am apelat doar o singura data la call-center si chiar mi-au dat raspunsuri imediate si chiar folositoare – nu de alta, dar m-am saturat de call-center-uri care nu iti ofera solutii si mai mult te ametesc.
De asemenea, sunt multumit de securitatea pe care o ofera pe partea de internet banking, pentru ca da, acum daca nu ai internet banking, degeaba ai card. Pe partea de securitate am ales aceasta banca pentru ca am o atractie pentru firmele care ofera autentificare in doi pasi prin sms pe telefonul mobil. De ce? Pentru ca in telefonul meu are acces o singura persoana, pe langa mine, iar fata de acea persoana nu am secrete.
O da, mai sunt multumit de acest card si pentru faptul ca pentru acest tip de card nu platesc deloc comisioane, nici macar pentru internet banking, si desi ar putea spune oricine ca acesta ar trebui sa fie primul motiv pentru multumirea mea fata de aceasta banca, nu este deloc adevarat, chiar si inainte de acest card am fost multumit de serviciile pe care acestia mi le ofereau si pot spune ca atunci cand lucrezi cu aceasta banca poti spune ca lucrezi cu adevarat cu niste profesionisti.

Facebook Comments