Cum am avut cel mai reusit concediu?

Cum am avut cel mai reusit concediu?

A trecut si vara aceasta. S-au terminat concediile si deja ne amintim cu melancolie de ele. Am incercat in fiecare an sa imi fac un concediu de neuitat. Nu pot spune ca nu am avut concedii frumoase, insa..parca nu au fost asa cum mi-as fi dorit.

Anul acesta nu am vrut sa mai aman momentul. Anii trec. In curand vin copiii, alte griji, alte probleme. Ce am facut? Mi-am pus deoparte bani din salariu in fiecare luna din an si am solicitat si un credit rapid. Am zis ca e momentul sa imi iau si eu o vacanta adevarata.

Cu banii pe care i-am strans am vizitat 2 tari. Imi doream foarte mult sa vad Portugalia. A fost visul meu de mica. Mereu m-a atras si am vrut sa ma bucur de 1 saptamana petrecuta in aceasta tara. A fost absolut superb. Am fost impresionata de tot ce am vazut acolo, de la obiective turistice, la mancare. M-am bucurat de mare, de soare si de cele mai frumoase clipe din viata mea.

A doua tara pe care am vizitat-o a fost Franta. Ca multe alte persoane imi doream de mica sa vad Turnul Eiffel. In sfarsit visul meu a devenit realitate. Am vizitat o multime de obiective turistice si m-am simtit minunat.

Si, pentru a nu merge singura in aceste tari minunate, m-am gandit sa-i fac o surpriza surorii mele mai mici si sa o iau cu mine. Nu va spun cat a fost de incantata. Fericirea ei m-a facut sa imi dau seama de faptul ca optarea pentru un credit fara adeverinta a fost cea mai buna idee. Daca nu as fi luat un astfel de credit, de la o institutie financiara nebancara, ar fi trebuit sa merg singura. Asa, ne-am simtit minunat amandoua si nu imi pare rau nici o clipa pentru alegerea facuta.

Oricum, in alta ordine de idei, compania de la care solicit credite ma stie prea bine, deoarece am mai apelat la ea. Am facut un credit si pentru masina, apoi pentru un telefon, dar si pentru alte lucruri pe care in anumite momente nu mi le permiteam.

Dupa ce am venit din Franta, a doua tara pe care am vizitat-0, am luat masina si am vizitat timp de o saptamana cele mai importante obiective turistice din tara. Aici insa mi-am luat si parintii. I-am dus la Maramures,  Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Bucuresti si Constanta. Le-a placut foarte mult si eu am fost foarte fericita pentru ca am petrecut impreuna momente minunate.

Acum sunt implinita si ma bucur ca am avut curajul sa iau un credit pentru concediu. Chiar daca va trebui sa il achit, nu e o problema, deoarece suma pe care o platesc in fiecare luna e o suma pe care mi-o pot permite. Cred ca o sa fac mai des astfel de concedii.

Facebook Comments