Clasic sau smart?

Clasic sau smart?

Nu sunt cel mai mare iubitor al ceasurilor, insa de ceva vreme incepe sa imi placa din ce in ce mai mult sa privesc, sa ating si chiar sa probez anumite ceasuri pe care cu siguranta le-as cumpara si le-as si purta, asta daca as avea banii necesari pentru un astfel de accesoriu.

Ceasul este, de foarte mult timp, cel mai cautat si cel mai purtat accesoriu barbatesc, fie ca vorbim aici despre oameni de afaceri sau de oameni de rand. Ceasul, pe langa avantajul practic pe care il are, cel de a arata ora, este si un accesoriu ce confera un aer mai barbatesc celor care il poarta.

Si da, am spus ca arata ora exacta, insa stim destul de bine ca astazi nu se rezuma doar la atat. Pe langa functia clasica de a arata ora, ceasul mai ofera si informatii utile precum apelurile si mesajele de pe telefon sau despre locatia in care te afli, iar pe langa toate acestea, ceasul poate strange, si le poate prezenta in diverse moduri, diverse date precum: puls, viteza cu care te deplasezi, numarul de pasi facuti sau numarul de kilometri parcursi intr-o zi.

Si pentru ca unui barbat ii place securitatea, ceasurile de astazi iti ofera si posibilitatea deblocarii telefoanelor in timp ce le porti, deci nimeni nu le va putea accesa prea usor, iar tu o vei putea face fara prea mare efort.

Insa, cu toate acestea, nu stiu daca voi renunta prea curand la ceasul meu, clasic, pentru un astfel de ceas. Desigur ca am nevoie de toate aceste „beneficii” pe care un ceas inteligent le ofera, insa sunt tipul de om care iubeste clasicul in cele mai naturale forme ale lui si merg pe principiu ca tot ce s-a nascut intr-un fel, trebuie sa ramana asa.Plus de asta, mai poate fi numit ceas un dispozitiv care iti ofera serviciile pe care ti le ofera telefonul?

Nu as vedea o pierdere daca as cumpara un ceas Guess, de exemplu, insa nu pot spune acelasi lucru si despre un ceas inteligent pe care nu sunt inca sigur ca l-as putea valorifica la intreaga sa capacitate. Insa probabil ca totul trebuie sa se modernizeze, asa ca nu stiu sigur daca voi achizitiona un model de ultima generatie de ceas.

Pana atunci, ii invit pe toti cei care isi cauta un ceas sa intre pe cautceas.ro si sa isi gaseasca modelul potrivit gusturilor lor. Intra si tu si alege modelul preferat!

Facebook Comments