Campanii marketing de succes

Astazi, daca vrei ca afacerea ta, fie ea online sau offline, sa urce cat mai sus si sa atraga cat mai multe priviri de la foarte multi potentiali clienti, trebuie sa recurgi la diverse metode prin care aceste lucruri sa se intample.

Daca vrei ca afacerea ta sa fie vazuta bine si sa atraga cat mai multi clienti trebuie sa ai grija la felul in care iti faci reclama, la felul in care echipa ta de marketing isi face treaba.

Campaniile care atrag cel mai mult, dupa parerea mea, sunt cele in care familia este pusa pe primul loc. Vedem tot mai multe spoturi publicitare care ne confirma acest lucru. A pune intreaga familie in fata unui produs destinat tuturor poate avea un impact extrem de mare pentru publicul tinta si acest lucru iti poate aduce foarte multi clienti interesati de produsele tale.

Publicul iubeste promovarea cu tam-tam, adica acele reclame facute pentru a fi placute ochiului, si nu numai. Pentru o promovare eficienta trebuie ca reclama respectiva sa ii faca sa plece cu o intrebare in minte: „Daca e asa de bun produsul asta, eu de ce nu il folosesc?”.

Un lucru foarte important trebuie luat in calcul. La televizor nu se mai uita multa lume, iar cei care se uita este posibil sa nu faca parte din publicul tinta pe care il doresti, reclamele online au inceput sa capete o forma mai avansata, deci sunt o alternativa buna, insa o idee si mai buna ar fi cea de promovare pe strada. Nu vor fi multe persoane care sa vada aceasta promovare, insa daca are succes, cu siguranta marea majoritate a celor care au luat parte la „evenimentul” respectiv vor pleca de acolo multumiti si cu ideea de a cumpara cat mai repede un produs de la tine, insa cu siguranta se va vorbi si mai mult pe retelele de socializare, acolo unde aproape orice este discutat si se atrag foarte multe recenzii asupra diverselor produse si servicii.

Pentru mai multe idei de campanii marketing puteti apela la echipa Lorenzo-Cristian care, ca prin magie, te vor ajuta sa iti ridici numarul de clienti.

*Te invit sa dai like la pagina de Facebook, Facebook.com/MunteanuRazvanAndrei.

Lasă un răspuns