Xound Pro – sistem audio românesc care îşi merită banii

În luna martie al acestui an brand-ul românesc Evolio a lansat Evolio Xound Pro, sistem audio smart perfect pentru orice ocazie în care ai nevoie de o sursă de muzică pe care te poţi baza, oricare ar fi sursa de unde vrei să asculţi muzică.

Sistemul Xound Pro îţi oferă posibilitatea de a asculta muzica de pe un smartphone, conectându-l prin intermediul Bluetooth, însă îţi dă libertatea de a asculta muzica independent de un smartphone, folosit un card SD sau un stick USB, sau chiar poţi asculta muzica şi de pe un CD player sau MP3 player, prin intermediul portului audio universal, asta pentru cine mai foloseşte încă aceste metode tradiţionale de a asculta muzica.

Pe partea de conectivitate acest sistem sta destul de bine, are tot ce ar putea să îţi trebuiască pentru o zi de distracţie alături de prieteni, însă poate oferi acest sistem o experienţă bună, care să justifice costul acestuia?

Este bine de ştiu că acest sistem vine echipat cu două difuzoare, de 6W fiecare, destul pentru o petrecere la care vrei să şi conversezi cu persoanele care sunt lângă tine.

Dacă nu era de ajuns, este important de menţionat şi faptul că sistemul vine cu un sistem de iluminare ce îţi permite să schimbi luminile în funcţie de starea de spirit şi de momentul în care îl foloseşti. Design-ul acestui gadget este unul destul de atrăgător, oferind şi un ecran cu touchscreen pentru a-i completă funcţionalităţile pe care le are.

Xound Pro
Xound Pro
Xound Pro
Xound Pro

Ca funcţii secundare, sistemul audio poate fi folosit pe post de radio şi poate arăta oră pe display, însă acesta oferă şi câteva funcţii mai puţin obişnuite pentru un sistem audio, precum funcţia de radio şi de calendar.

La preţul de 300 de lei pe care îl are, sistemul Evolio Xound Pro îţi oferă absolut tot ce îţi poţi dori de la un sistem audio pe care să îl foloseşti la anumite ocazii speciale, dar şi câteva funcţii la care te aşteptai mai puţin.

Lasă un răspuns