Vrei sa iti mearga ziua bine? Citeste un horoscop zilnic!

Personal, sunt foarte pasionata de zodiac, motiv pentru care nu ies niciodata din casa fara sa citesc un horoscop zilnic! Multi spun ca sunt preade tot, ca prea dau importanta acestor lucruri. Dar adevarul este ca trebuie sa gasim fiecare ceva in care sa credem, nu? Eu consider ca astrele au o foarte mare influenta asupra noastra, de aceea ma pasioneaza astrologia si citesc foarte multe carti in acest domeniu.

Pentru cine nu stie, astrologia este pseudo-stiinta care inglobeaza un ansamblu de cunostinte, traditii si credinte, structurate, din punct de vedere geografic, in sisteme care acorda importanta si semnificatie raporturilor ce se nasc din pozitiile relative ale corpurilor ceresti si a altor detalii legate de acestea (semne zodiacale). Se presupune ca raporturile astrale ar cuprinde semnificatii utile pentru interpretarea personalitatii omului.

Cam asa suna o definitie completa a astrologiei – si fiindca astrologia are legatura cu zodiacul, este lesne de inteles de ce aleg sa combin lectura astrologica cu un horoscop zilnic, deoarece se completeaza una pe cealalta. Pasiunea pentru zodii o am inca din adolescenta, cand am intrat in contact cu primele mele carti de horoscop, zodii, numerologie si asa mai departe. De atunci si pana in prezent, mi-am imbogatit cunostintele personale in ceea ce priveste aceasta ramura fascinanta si ambigua.

Daca vreau sa stiu cum o sa imi decurga ziua, atunci citesc un horoscop zilnic. Fie ca citesc lucruri bune sau mai putin bune, nu fac o tragedie din vestile care mie nu imi plac. Pur si simplu, cu ajutorul informatiilor pe care le aflu, stiu cum sa imi gestionez evenimentele si conflictele cu cei din jur. Asa ca, da, daca vreau sa imi mearga ziua bine, atunci ma asigur ca imi iau portia zilnic de ‘’lectura zodiacala’’. Partea si mai buna, care are legatura cu astrologia: are stransa legatura cu o alta pseudo-stiinta care mie, personal, imi place enorm si cu care simt ca rezonez din tot sufletul – cristaloterapia! Daca nu stiati sau nu v-a pasionat acest lucru, atunci ca aduc la cunostinta faptul ca fiecare zodie este protejata de cate o piatra principala (si cateva pietre in plan secundar).

De exemplu, zodia Rac este protejata de piatra Lunii, asadar un nativ Ra car trebui sa poarte asupra lui o astfel de piatra, fie in forma ei initiala, fie sub forma de bijuterii: lantisor, cercei, bratara si asa mai departe. Dar piatra Lunii este recomandata si zodiilor Fecioara, Balanta, Scorpion, Varsator sau Pesti. Asadar, pietrele pretioase sau semipretioase sunt strans legate de horoscop, iar cristaloterapia este in armonie cu astrologia. Toate aceste pseudo-stiinte mi-au facut, personal, viata mai frumoasa, caci astazi sunt inconjurata de foarte multe cristale, care mi de care mai colorate si diferite.

In plus, am inceput chiar o mica afacere, pe care o manageriez de acasa: este vorba despre bijuterii handmade din cristale semipretioase, cu pandantive ce reprezinta fiecare zodie in parte. Bijuteriile de acest gen au o mare valoare sentimentala, atat pentru mine cat si pentru clientii care le-au achizitionat si care revin cu drag la mine, de fiecare data cand vor o bijuterie unica, realizata cu si pentru suflet.

Am inceput aceasta afacere din pasiune pentru zodii, horoscop, astrologie, numerologie, cristaloterapie si asa mai departe, iar pasiune mea se transpune in fiecare bijuterie pe care o realizez cu multa rabdare si migala. Dar este o activitate care mie imi place extrem de mult si nu as renunta niciodata la ea, pentru nimic in lume! In viata este important sa faci cee ace iti place, iar mie, in momentul de fata, imi place cee ace fac!

Ce spui, te-am facut curios / curioasa sa afli mai multe despre tine, citind horoscopul?

 

Lasă un răspuns