Vine vara, in sfarsit. Dar vin si problemele…

Iarna aceasta a durat mult prea mult, nu-i asa? Cu siguranta sunteti foarte multi cei care doriti ca vara sa vina cat mai repede, insa mai avem putin de asteptat. Partea buna este ca usor usor incepe sa se incalzeasca, cate putin, insa mai avem de asteptat.

Ei bine, si eu sunt nerabdator sa vina caldura si sa nu mai trebuiasca sa ma imbrac atat de gros, sa port ghete grele si sa nu pot sa alerg aproape deloc de frica unei raceli care se pare ca imi da tarcoale de cateva zile, se manifesta timid, insa daca ii dau voie se va instala cum trebuie. Tocmai de aceea vreau sa se incalzeasca cat mai repede afara.

Acum, problema ar fi ca desi imi doresc foarte mult sa vina vara, ma simt cumva ciudat pentru ca stiu ca odata cu venirea verii va trebui sa sustin si examenul de licenta, lucru care ma sperie foarte tare si de care vreau sa scap, poate chiar sa sar peste el. Insa, din pacate nu pot si trebuie sa trec si peste aceasta etapa.

Problema ar fi ca dupa o perioada atat de tensionata trebuie sa am parte de liniste si de relaxare si cred ca dupa asa ceva o vacanta in tara nu va fi destul. Cred ca va trebui sa plec din tara, macar pentru cateva zile, iar dupa perioada aceasta voi fi pregatit pentru a pasi in lume cu noul statut de persoana licentiata, cu gand de master si in cautarea unui loc de munca cat mai bine platit si pe domeniul studiat, desigur.

Da, da, totul suna atat de frumos cand te gandesti, insa din pacate lucrurile nu sunt atat de simple. Urmeaza o perioada extrem de urata iar dupa, vacanta nu cred ca va mai fi vacanta pentru ca ma voi angaja, oriunde, numai sa stiu ca am un loc de munca si un salariu stabil si ca ma pot intretine singur, fara ajutorul altor persoane, iar mai departe, voi vedea.

Insa pentru toti ceilalti care pot si vor sa se bucure de un concediu placut, am o recomandare foarte frumoasa. Va puteti face vacanta in Bulgaria, intr-o zona foarte frumoasa, departe de problemele din tara si, cel mai important, pe o cheltuiala mult mai mica si pe o plaja mult mai curata si mai linistita.

Asadar, ce mai stai? Cauta cea mai buna oferta pentru tine, acum, cat nu este prea tarziu.

Lasă un răspuns