Thailanda, Tara Zambetelor

Intaia oara mi s-a povestit de o vacanta Thailanda, undeva in 2005. Niste prieteni foarte buni au fost acolo cateva saptamani. Ba chiar nu au stat degeaba deloc si au cumparat si un teren in apropierea junglei. Se gandeau ca, odata cu trecerea timpului, locul se va dezvolta si vor putea face o investitie intr-un cartier cu case.

Vremea, a trecut, zona a ramas la fel de salbatica, Thailanda un loc din ce in ce mai vizitat. De la templele in care calugarii ridica imnuri inainte de rasaritul soarelui, pana la celebrii ladyboy, la preturile mici si la peisajul luxuriant, tara ramane o poveste fara sfarsit, una deosebit de frumoasa.

In „Tara Zambetelor” calatoria este o experienta care incanta simturile.

Insulele virgine, plajele salbatice, peisajele incantatoare si apele de un albastru electrizant te vor face sa doresti sa nu mai pleci de acolo. Vei descoperi Templul Zorile, Buddha de Aur, sau Muntele de Aur, vei rataci in Gradina Zoologica din Bangkok, oras in care se afla si Muzeul Subacvatic Siam. Thailanda este una din cele mai cautate destinatii turistice din Asia. Indiferent de motivele pentru care alegi sa o vizitezi, reprezinta locul în care te rupi complet de tumultul cotidian, te redescoperi si descoperi totodata un alt tip de viata, Reprezinta o alegere perfecta, un colt de lume ce pare ireal, cand natura se imbina in armonie cu o cultura veche, si gastronomia care incanta papile gustative. Traditionalul este impletit de asemenea perfect cu arhitectura oraselor moderne.

La capitolul turism, thailandezii se pot declara specialisti, mare parte din economia tarii se bazeaza pe acest aspect.  Clima este una tropicala, cu veri fierbinti si umede, iar iernile sunt calde, cu precipitatii rare.

Mergi in Thailanda si  plimba-te in voie in Bankok, viziteaza Andaman Resort din Phuket,  fa un tur cu elefantii, cumpara produse proaspete din pietele plutitoare. Poti petrece in voie in Pattaya, iar Gradina Tropicala din Pattaya este un loc mirific. Incearca un traseu Jungle Trek in Chiang Mai si nu uita nici de masajul thailandez!

Bucura-te cu deschidere de ceea ce ti se ofera si spune prietenilor tai. Data viitoare sa mergem impreuna!

Lasă un răspuns