Stejarul ramne cel mai bun aliat al unei case

Profitand de anotimpul cald de vara, am decis ca pot face renovari fara sa am surprize neplacute precum umezeala sau alti factori care sa contribuie la umflarea lemnului sau sa impiedice vopseaua lavabila sa se usuce.

Printre planurile de renovare, principalul obiectiv era schimbatul parchetului, deoarece se invechise si aveam nevoie de ceva cu totul nou.

Am accesat site-ul Parchetpeviata.ro, deoarece am auzit ca detine produse de foarte inalta calitate, la preturi convenabile. Desi lista de produse este foarte mare, eu am ales un produs care sa ma avantajeze ca durata in timp si din punct de vedere financiar.

Am ales sa cumpar un model de parchet tripustratificat, deoarece acest tip ofera o rezistenta mai mare iar utilizatorul se poate bucura de o utilizare indelungata a parchetului avand, o grantie de 30 de ani.

Modelul de parchet triplustratificat Stejar Jupiter 3S, a fost alegerea cea mai buna, avand in vedere pretul si culoarea.

Parchetul Stejar Jupiter 3S este fabricat din stejar, un lemn foarte apreciat in cosntructiile din lemn, are o grosime de 3,5 mm ce asigura o folosire indelungata fara ca zgarieturile sa afecteze aspectul parchetului. Finisajul este realizat cu ulei UV iar montarea acestui tip de parchet se realizaeaza folosind adeziv sau flotant.

A fost foarte usor sa montez parchetul, luandu-mi doar 2 zile, deoarece am facut totul de unul singur. Parchetul Stejar Jupiter 3S este usor de curatat iar finisajul sau cu ulei UV impiedica chiar si urmele de creion, facute de cei mici, sa ramana.

Recomand cu toata increderea acest produs, deoarece a fost foarte avantajos din punct de vedere financiar iar calitatea este foarte buna. Parchetpeviata.ro vine cu produse de lux, aduncand brand-uri renumite in domeniul parchetului.

Parchetul triplustratificat Stejar Jupier 3S este alegerea cea mai buna pentru cei care isi doresc ca locuinta lor sa capete un aspect nou si mai durabil.