Sfaturi privind purtarea bijuteriilor din aur

Chiar daca pe piata bijuteriilor au patruns destul de multe metale pretioase ori semipretioase, aurul ramane unul dintre cele mai iubite metale pretioase mai ales de catre reprezentantele sexului frumos. Din acest motiv bijuteriile din aur vor inregistra si in acest an vanzari bune. Purtarea unei astfel de bijuterii necesita cunoasterea unor lucruri, mai ales in cazul in care sunt purtate de catre reprezentantele sexului frumos. De ce mai ales de acestea? Pentru ca femeile spre deosebire de barbati pun mult mai mult accentul pe modul in care acestea arata. Avand in vedere acest lucru iata cateva sfaturi despre modul in care se poarta bijuteriile din aur astfel incat in momentul in care le purtam sa nu parem penibili.

Una dintre cele mai mari greseli facute atat de catre femei cat si de catre barbati atunci cand vine vorba despre purtarea bijuteriilor din aur este purtarea unui numar mare de bijuterii confectionate din acest metal. Intr-adevar, aceste bijuterii sunt frumoase din toate punctele de vedere insa acet lucru nu inseamna ca trebuie purtate in acelasi timp toate bijuteriile din aur pe care le ai ci dimpotriva. Aurul este un metal care iese foarte usor in evidenta motiv pentru care este suficienta purtarea unei singure bijuterii din fiecare categorie de bijuterii.

Asortarea culorii bijuteriilor din aur cu culorile obiectelor vestimentare pe care le purtam reprezinta un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se poarta bijuterii din aur. Pentru ca acest lucru sa poata fi realizat este nevoie sa cumparam aur alb, galben si aur roz atunci cand achizitionam bijuterii din aur. Chiar daca respectarea acestui criteriu reprezinta un efort financiar destul de considerabil, efectul optic pe care aceste bijuterii il au asupra modului in care aratam merita depunerea acestui efort.

Faptul ca nu este recomandat sa purtam in acelasi timp mai multe bijuterii din aur din aceiasi categorie de bijuterii nu inseamna ca nu putem purta in acelasi timp si bijuterii confectionate din alte materiale chiar daca acestea fac parte din aceiasi categorie de bijuterii cu cele din aur pe care le purtam. Mai mult decat atat, mix-ul de bijuterii confectionate din materiale diferite chiar este recomandat pentru un look cat mai atragator.

Lasă un răspuns