#Schimbari

Primăvara.. Perioadă în care te poţi odihni liniştit şi.. Stai aşa, nu te poţi odihni deloc. Primăvara este anotimpul bătăilor. Nu, nu, nu, nu se bate nimeni. E anotimpul în care toţi oamenii îşi fac curat în casă. Şi ca să vadă şi ceilalţi că ei fac curat în casă, ies cu imensele covoare, le aruncă pe o bară şi dau cu paleta în ele până.. Te duci şi îi iei paleta aia din mână, altfel nu se opreşte. Nu e normal aşa ceva, ştiu că aşa se procedă pe vremuri.. Acum te duci, laşi covorul la o firmă şi ţi-l aduc acasă curat. Plus că la ce calitate au covoarele de astăzi, două palete din alea dai în ele şi sunt gata, nu le mai poţi folosi.

Deci după cum spuneam, primăvara este anotimpul schimbărilor, nu? E anotimpul în care natura revine la viaţă (sau cel puţin aşa ni se spune), este anotimpul în care faci curat peste tot prin casă, apoi treci la schimbarea garderobei şi termini cu.. Intrarea în vara, altă perioadă asemănătoare.

Însă primăvara este, de câţiva ani, un prilej bun de a te înnoi, în materie de tehnologie. E perioada în care schimbi câte ceva în viaţa ta, mai ales un telefon, o tableta, un calculator, un televizor, o firmă de internet, un abonament de date, etc.

Şi după principiul acesta, mă pliez şi eu, respect tradiţia şi îmi schimb câte ceva printre aparatele pe care le folosesc.tableta-sparta

De exemplu, prima pe lista va fi tableta. Şi nu, nu o schimb pentru că e prea bună sau pentru că merge mult prea bine. O schimb pentru că sunt forţat de împrejurări. Adică? Păi pur şi simplu a ales să se sinucidă. Şi odată cu această sinucidere s-au dus toate amintirile frumoase în care băteam cuie cu ea şi tăiam mâncare pe ea. Glumesc. Pur şi simplu a căzut pe un încărcător aflat în priză şi.. S-a enervat aşa de tare încât i-au apărut riduri. Şi ce riduri.. De mai ai puţin şi vezi prin ele ce se afla în spate. Însă ea mai funcţionează. Se deschide şi poţi umbla pe ea, fără nici un fel de problemă. Singura chestie care mă deranjează, puţin, dar mă deranjează, este faptul că.. Nu vezi ce faci pe ea. Doar nişte dungi albe şi câteva colorate, care se schimbă în momentul în care atingi ecranul. În rest, funcţionează ca şi nouă.

Pe lângă tableta, nu cred că mai am ceva de schimbat. Doar de cumpărat în plus. Şi la categoria asta intră în primul rând un SmartWatch. De ce? Mi se pare ok să ai aşa ceva, mai ales când eşti plecat undeva, la o întâlnire. Mi se pare că plictisesc pe cineva dacă persoana respectivă se tot uita la telefon. Şi cum sunt foarte căutat în ultima perioadă, cred că aceeaşi impresie o are şi persoana cu care stau la masă despre mine. Deci, după cum spuneam, un SmartWatch se afla pe lista must-have. Pe lângă acest accesoriu, voi mai cumpăra un server dedicat, un amplificator pentru semnalul wi-fi, un UPS, un laptop sau un ultrabook şi cam atât. Cred!

Tu ce îţi cumperi primăvara asta? Sau mai bine spus, tu ce schimbi primăvara asta?

Lasă un răspuns