Sa fie racoare!

Pentru ca pe o astfel de caldura asta este tot ce conteaza.

In astfel de zile sunt foarte fericit ca am o slujba la birou, unde am aer conditionat la discretie si o atmosfera primitoare, unde imi pot desfasura activitatile zilnice fara probleme. Ar fi fost groaznic sa ma confrunt zi de zi cu temperaturi mari atat afara cat si inauntru, mai ales ca 8 ore in fata calculatorului imi sunt de ajuns uneori. Ajung acasa si tot ce vreau este sa fac un dus si sa ma intind pe canapea, sa ma uit putin la televizor sau pe internet, asa cum sunt sigur ca multi dintre voi faceti.

Iar anul acesta chiar ma pot bucura din plin de ceea ce imi place, datorita noului aparat de aer conditionat pe care l-am cumparat si instalat cu ajutorul celor de la Climatico. Il pot utiliza oricand, chiar si fara sa imi fac griji ca facturile vor creste, pentru ca acest lucru nu se va intampla. Este un aparat modern ale carui tehnilogii ii permite sa functioneze la capacitate maxima fara a consuma foarte multa energie electrica. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure, stiind ca il pot tine pornit mult mai mult decat pe cel vechi.

Acest aparat de aer conditionat Climatico apartine brandului Nordstar, modelul CS-51V3A, foarte elegant si modern. Desi la un pret poate dublu fata de altele, este alegerea perfecta pentru mine. Poate raci aerul din camera uniform, si il poate mentine la acceasi temperatura oricat. In plus, aerul este mereu curat si lipsit de mirosuri neplacute, datorita filtrelor de aer incorporate. Poate fi programat pentru 24 de ore, oferind o mare varietate de functii dintre care utlizatorul poate alege. De cele mai multe ori il programez sa porneasca cu o ora sau doua inainte sa plec de la munca sau cu ceva timp inainte de a ajunge acasa din oras.