Primul articol – Blogal Initiative

Uneori, ceva poate incepe fara sa iti dai seama sau fara sa vrei neaparat acel lucru.

Scriu din iunie 2013 si imi place. Am avut recent o perioada in care am luat o pauza, in care am scris foarte putin, simteam nevoia, si de acum vreau sa ma apuc din nou de treaba. Da, de aproape 4 ani de zile scriu si inca iubesc acest lucru. Insa, cum a inceput acest lucru?
Activitatea pe internet am inceput-o cu foarte mult timp inainte. Am detinut diverse site-uri si forumuri, insa activitatea de blogger este, momentan, cea mai lunga de pana acum. Primul articol l-am scris a fost un articol cu care am participat pentru prima data la o campanie pentru bloggeri, pe platforma Blogal Initiative. Tot ce tin minte despre acea campanie este faptul ca promova o carte pentru copii, daca nu ma insel. Acel articol nu mai este disponibil.

Mi-am inceput activitatea alaturi de Blogal Initiative si sunt inca alaturi de ei, scriu, cand pot, despre lucrurile care ma atrag in campaniile lor si ii recomand din toata inima pentru campaniile pe care le poti gasi la ei. Poti scrie despre lucruri foarte interesante, poti castiga premii la fel de interesante si poti cumpara produse din magazinul lor, „moneda” folosita fiind una proprie, gratuita. Punctele pe care le castigi participand la campanii si castigandu-le pot fi cheltuite prin cumpararea de produse foarte interesante, unele din ele fiind speciale pentru bloggeri, din parte diferitelor firme care apeleaza la ei, firme de incredere.

Asadar, eu mi-am inceput activitatea alaturi de ei si scriu la campaniile lor, lucru pe care te invit si pe tine sa il faci, cu siguranta vei ajunge sa lucrezi cu ei din placere.

Lasă un răspuns