OnlineFarmacia pune la dispozitia clientilor solutii pentru controlul diabetului

Luna trecuta tatalui meu i-a fost foarte rau si din pacate a ajuns la spital. Dupa mai multe ore in care am asteptat cu sufletul la gura si dupa multe investigatii, doctorii ne-au anuntat ca are diabet.

De cand a aflat ca are diabet zaharat, stilul de viata al tatalui meu s-a schimbat radical. Cu ajutorul mamei, acesta a inceput sa manance mai sanatos si sa faca mai mult efort fizic. Insa, pentru a tine diabetul sub control era foarte important sa isi masoare glicemia zilnic, iar pentru a face acest lucru trebuia sa mearga la medicul de familie. In afara faptului ca avea un drum lung de facut, uneori statea chiar si cateva ore pana reusea sa intre in cabinet. Pentru ca nu mai locuiesc cu ei, am aflat abia dupa cateva saptamani ca trebuie sa faca zilnic acest efort.

Atunci am intrat pe internet si am incercat sa gasesc cea mai buna solutie. Am accesat mai multe site-uri pana cand am descoperit onlinefarmacia.ro, de unde am si comandat pachetul ce contine Glucometrul Inteligent Contour Plus ONE + 200 de Bandelete de testare (4 cutii) + 200 Ace Microlet (8 cutii), pentru ca tatal meu sa isi masoare singur glicemia.

Ce m-a convins? Glucometrul Inteligent Contour Plus ONE este foarte usor de utilizat si ofera rezultate extrem de precise. Cu ajutorul indicatorului luminos colorat smartLIGHT™ tatal meu afla pe loc daca valoarea glicemiei este buna. Daca glicemia depaseste valorea normala indicatorul devine galben, daca aceasta este sub valoarea normala lumina este rosie, iar cand valoarea glicemiei se afla in intervalul tinta indicatorul este verde. De asemenea, glucomentrul este integrat in aplicatia Contour™ DIABETES, pe care am descarcat-o gratuit si am instalat-o pe telefonul lui. Aplicatia se sincronizeaza cu glucometrul si afiseaza un grafic cu variatia in timp a glicemiei, ceea ce il ajuta sa inteleaga modul in care activitatile zilnice ii influenteaza valorile glicemiei.

In urma acestei experiente, tatal meu a devenit un model pentru mine. Daca la inceput i-a fost destul de greu sa accepte ca are diabet, a avut ambitia de a tine dieta si de a fi foarte atent la sanatatea lui, astfel ca de la incidentul pe care vi l-am povestit la inceput, nu a mai avut probleme.

Lasă un răspuns