Nu este usor sa fii antreprenor. Dar ai parte de ajutor

A deveni antreprenor peste noapte poate fi aproape imposibil fara a avea macar un pic de ajutor.

Atunci cand iesim de pe bancile scolii ne gandim ca tare bine ar mai fi daca am reusi sa ne facem viitorul la care visam care, de cele mai multe ori include o afacere, o masina, o casa, o familie si foarte multi bani din care sa intretii acea familie.

Ei bine, totul pare destul de usor, atunci cand scrii aceste ganduri pe hartie. Insa imediat cum incepi sa te gandesti la cum ar fi sa ai toate acestea, te sperie foarte tare partea de inceput. Tanar, abia ai terminat facultate, nu ai un loc de munca si nici banii necesari pentru inceperea unei afaceri iar o idee de afacere este foarte greu sa gasesti, hai sa fim seriosi, parca toate ideile bune au fost luate de altii, nu?

Oricat de usor ar fi sa ne recunoastem ca fiind infranti de ceilalti antreprenori, ei bine, nu, nu toate ideile bune au fost luate de altii ci cu siguranta vei gandi ideea care sa iti aduca succesul pe care il doresti.

Trebuie sa fim sinceri cu noi, cu siguranta nu este usor sa fii antreprenor si cu siguranta poti da peste probleme oricand, chiar si dupa un anumit numar de ani, chiar si atunci cand crezi ca nimic nu se mai poate intampla. Acest lucru nu este unul general valabil dar trebuie luat in considerare ca fiind posibil.

Nu este deloc usor sa pornesti pe acest drum de unul singur pentru ca practic pasesti pe un teritoriu strain pe care nu multi il cunosc sau isi doresc sa il cunoasca. Cu toate acestea, traind in era internetului si avand la dispozitie toata tehnologia necesara oricarui proces, nu putem da gres.

Insa acesta nu este singurul avantaj pe care il prezinta internetul. Trebuie sa stim ca pe internet avem o mana de ajutor pe care acum nu foarte mult timp nici nu ne gandeam ca este posibil sa il primim, si anume avem posibilitatea de a invata din greselile dai mai ales din castigurile altor persoane si aici ma refer la alti antreprenori care au pornit la drum si care au reusit, desigur, nu fara probleme si dezamagiri de moment, sa ajunga oameni de succes cu o firma, doua sau chiar mai multe firme.

Andrei Ursachi este un exemplu de antreprenor care si-a propus sa impartaseasca experientele sale din zona antreprenoriatului cu tine, persoana care doreste sa porneasca pe acest drum. Acest lucru nu numai ca te ajuta sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza, dar iti arata, pe langa altele, faptul ca nu toti au succes din primele minute si ca nu toti trec prin aceasta etapa fara sa se loveasca de obstacole, fie ele cat de mici si ca nu toate sunt servite ca pe tava.

Te invit sa intri pe blogul lui Andrei, sa citesti ceea ce scrie despre activitatea de antreprenoriat si sa retii cat de mult poti sfaturile acestuia pentru ca nu se stie cand iti vor folosi.

Lasă un răspuns