Halele metalice, solutii adaptabile afacerii tale

Materialele de constructie sunt destul de scumpe. Obtinerea autorizatiilor, proiectul, mana de lucru pentru fundatie si ridicarea cladirii costa  enorm. La toate acestea se adauga evident timpul de asteptare care include si intarzieri voite sau independente de vointa celor implicati in actul edificarii. Nu ar exista afaceri in tara asta, daca oamenii ar lua in calcul si cheltuielile necesare intretinerii biroului, fermei, atelierului sau depozitului.

Ca sa evite toate aceste inconveniente, Frisomat.ro a introdus pe piata imibiliara din Romania halele metalice relocabile la nevoie, de calitate belgiana 100%. Succesul lor in afaceri este enorm datorita:

  • Calitatilor constructiilor si profesionistilor care le edifica
  • Portofoliului
  • Referintelor partenerilor de afaceri.

Sintetizand fiecare punct forte al societatii avem in fata motivele care sa ne determine sa alegem hala metalica pretabila afacerii noastre.

  • Constructiile sunt elegante, modificabile/relocabile, rezistente si ieftine, iar personalul de la Frisomat respecta termene si contracte si isi fac bine meseria.
  • 33 000 de cladiri rezista si sunt utile in peste 33 de tari de pe patru continente.
  • Ecaterina Hodogea declara ca la o luna si jumatate dupa comanda plasata telefonic, constructia a fost finalizata, iar Gheorghe Apetrii apreciaza faptul ca la Frisomat nu exista intarzieri de livrari sau de executie.

Hale metalice sunt de mai multe tipuri:

  1. Hale cu deschidere de peste 20 de metri: Flatro, Flatrigma, Astra si Astrigma.
  2. Cu inaltime mare, de 11 metri: Astra si Ceptra
  3. Usor de ridicat si de montat: Omega si Sigma.

Hala metalica Flatro are o deschidere libera de 35 de metri, iar lungimea poate fi decisa de beneficiar. Panta de 10 grade a acoperisului inseamna ca nu se pierde niciun centimetru din spatiul de depozitare. Designul este foarte elegant si poate fi folosita ca arena de echitatie sau hangar pentru aeronave.

Astrima are urmatoarele dimensiuni generoase: latimea 21 metri, inaltimea 7 metri, lungimea poate fi aleasa de proprietar. Este utilizabila ca depozit, extindere ferma, spatiu de productie

Ceptra poate fi unitate de productie, cladire de birouri sau ferma, avand o inaltime de 9 metri si latimea de 35 metri.

Flatrigma vine in peisaj cu un acoperis plat, elegant si cu posibilitatea integrarii unui etaj superior. Poate adaposti birouri sau unitati de productie.

Flatro are o rezistenta foarte mare, acoperis de tip terasa si deschiderea de 25 metri. Corespunde amenajarii de showroom, birouri, unitati mari de productie.

Omega este o hala metalica semirotunda, iar la cerere se poate monta o usa mare care sa-i ofere luminozitate. Deschiderea variaza de la 7, la 20 metri, inaltimea fiind de 7,5 metri, prin urmare poate deveni hamgar, atelier sau hambar.

Sigma dispune de o deschidere de 18 metri, peretii laterali fiind de 6 metri si este una dintre cele mai rezistente hale metalice.

O ferma de porci poate fi usor amenajata in una sau doua hale Ceptra sau Astrigma.

Halele metalice aduc urmatoarele avantaje in cresterea porcinelor:

-asigurarea sanatatii animalelor, prin mentinerea cu usurinta a curateniei si hranirea eficienta prin tuburi fixate de acoperis, care asigura accesul tuturor la hrana.

-ventilatie permanenta si temperatura constanta

-inlaturarea dejectiilor prin spalarea cu jet de apa

-usurarea muncii personalului de la ferma care poate folosi aparatura performanta pentru curatirea spatiilor.

Lasă un răspuns