Folii autoadezive pentru un decor simplu si eficient

Decorarea cu succes a masinii, geamurilor, peretilor sau podelei este mult mai simpla acum, cu foliile autoadezive puse la dispozitie de site-ul nostru! Acestea sunt usor de folosit, de aplicat si de intretinut, ceea ce face ca acestea sa fie alese din ce in ce mai des pentru redecorarea locuintei sau a masinii.

Pin va pune la dispozitie folii autoadezive pentru aplicatii speciale, pentru inscriptionari auto, folii pentru cutting plottere, folii de laminare, folii pentru laminare clasica, reflectorizante si nu numai.

  1. Folii pentru aplicatii speciale – cu ajutorul foliilor poti sa creezi modele uimitoare pentru diverse proiecte sau aplicatii. In aceasta categorie gasesti mai multe tipuri de folii decorative pentru geamuri sau pereti, folii speciale pentru podele, folii metalice, folii structurate pentru masini si nu numai.
  2. Folii auto – din seria ORACAL a cunoscutului producator Orafol. Aceste produse se remarca prin calitatea si stabilitatea dimensionala incredibila, fiind potrivite pentru inscriptionari si decoratiuni diverse. Descopera cele mai potrivite folii auto si ofera masinii tale o noua fateta.
  3. Folii pentru cutting plottere – iti oferim mai multe tipuri de folii pentru cutting plottere, potrivite pentru diverse aplicatii. Avem folii pentru aplicatii speciale, folii ce pot fi folosite pentru bannere si copertine, folii decorative pentru geamuri si pereti, folii metalice si multe altele. Toate aceste folii pentru cutting plottere pot fi folosite pentru crearea de materiale publicitare sau decorative de calitate!
  4. Folii de laminare – alege din mai multe tipuri de folii de laminare, autoadezive, transparente, din PVC, Premium Cast, folii polimerice, lucioase, simple si nu numai.
  5. Folii pentru imprimare digitala – iti punem la dispozitie mai multe tipuri de folii pentru imprimare digitala potrivite pentru mai multe tipuri de aplicatii. Gasesti aici folii pentru colantari auto, casete luminoase, floorgraphics si window graphics, folii perfecte pentru imprimare digitala. Poti astfel sa creezi modelul dorit pe calculator si sa il imprimi direct pe folia aleasa.

Alege din gama variata de folii autoadezive oferite de Pin, pentru a aplica cu usurinta diferite modele, desene, forme decorative pe masina, geamurile, podeaua, bannerul sau copertina care sa te reprezinte pe tine sau compania ta.