Factura mai mica la energie electrica?

Daca esti in cautarea unei metode prin care sa iti micsorezi factura la curent, ai nimerit unde trebuie.

Nu vei gasi in acest articol tot felul de metode prin care sa iti dai peste cap contorul si astfel, pacalind furnizorul de energie electrica pentru a avea o factura mai mica. Aceste metode nu fac decat sa iti dea o bataie de cap mult mai mare sau chiar o amenda sau te pot duce, intr-o vizita scurta, la inchisoare.

Voi vorbi despre panourile solare care, de cativa ani incep sa aiba o expansiune din ce in ce mai mare, fiind posibil ca fiecare persoana care doreste o forma ecologica de generare a energiei electrice sa poata cumpara si monta un panou solar, foarte rapid si ieftin.

Atunci cand vorbim despre panouri solare nu ne gandim la acele campuri pline cu astfel de instalatii, necesare pentru generarea energiei pentru un sat sau pentru un cartier al unui oras, ci ne gandim la unul sau doua panouri solare electrice instalate pe acoperisul casei tale, acestea fiind suficiente pentru a genera si sustine intreaga casa.

O investitie costisitoare?

Nu a spus nimeni ca nu te va costa deloc o astfel de instalatie si stim cu totii ca nu este chiar atat de simplu sa platesti foarte mult pe un panou solar si pe toata instalatia de care este nevoie pentru ca energia generata de acesta sa fie stocata si apoi folosita de reteaua din casa.

Cu toate acestea, investitia mare de la inceput se amortizeaza in timp, factura de la energie fiind din ce in ce mai mica sau chiar inexistenta.  Si, dupa cum stim, in anul 2017 este foarte usor sa ramai in urma cu datoriile si avand o astfel de instalatie in casa iti poate aduce o scutire destul de mare de la factura de energie electrica, avand posibilitatea ca in cazul cumpararii unei instalatii mai complete sa renunti cu totul la furnizorul tau de energie electrica.

Adevarul este ca odata ce ai instalat un astfel de sistem, poti spune ca investitiile s-au terminat acolo si cam asa este pentru ca vei putea renunta la factura la energia electrica si acest lucru te va ajuta foarte mult.

Energia generata pe timpul zilei de catre instalatia ta de panouri solare, gratuit, captand energia oferita de catre Soare, poate fi stocata si folosita oricand in interiorul instalatiei din casa.

Asadar, desi o instalatie de panouri solare nu este deloc ieftina, poti ajunge ca te bucuri, fara griji, de energia generata gratuit si ecologic.

Lasă un răspuns