Fabrica-de-firme se ocupa de infiintarea firmei tale si de modificarile ulterioare

Una este Fabrica-de-Firme.ro si operatorii sai sunt alaturi de tine de la infiintare SRL sau societate, pana la mutarea intr-un sediu social mult mai mare, fiindca afacerea prospera sau te ajuta la cesiune parti sociale, in cazul in care doresti sa te retragi dintr-o afacere cu mai multi asociati.

Pe site-ul oficial, Fabrica-de-Firme.ro, veți gasi informatii utile. Colaborearea cu ei asigura reusita 100%, dar este bine sa negociezi cu lectiile facute, adica sa stii tu ce intra in componenta dosarului, inainte de a solicita un serviciu sau altul. Profesionistii acestei firme sunt atat de transparenti, incat pe site, la vedere sunt afisate si costurile diferitelor servicii ca persoana care le solicita sa nu fie surprinsa financiar.

SRL-ul este o forma avantajoasa de organizare fiindca raspunderea asociatilor este limitata. O forma avantajoasa de legalizare a unor servicii sau afaceri este si persoana fizica autorizatasau simplu PFA.

Fabrica-de-Firme.ro actioneaza ca tu sa detii PFA, sa poti lucra fara sa te ascunzi sau sa te temi si sa tai factura pentru activitatile prestate si in 3-5 zile iti aduce de la organele de resort toate actele necesare sa poti presta linistit si legal. Un PFA se infiinteaza cu suma de 190 de lei, in care intra taxa de registru, onorariul fiind inclus.

As vrea sa iti spun cat de usor este sa alerge cineva pentru tine si sa iti aduca actele necesare acasa! Tin minte ca am avut nevoie de un pasaport si de la biroul in care se completau documentele, se faceau poze si se eliberau pasapoartele a trebuit sa merg pe jos vreo 3 kilometri, pana la Posta, sa achit taxa pentru eliberare pasaport.

Fabrica-de-firme.ro alearga pe la ghisee, achita taxe in numele tau, sta la coada in numele tau si tot ea pune la punct cesiune parti sociale fenomen deosebit de important in afaceri, atunci cand un asociat doreste sa se retraga si locul sau este luat de alt asociat sau apare un asociat nou.

Intr-o firma au loc multe modificari dupa infiintare, dar cei care au alergat sa te ajute sa o infiintezi, vor fi mereu aproape de tine, daca tii la acest parteneriat.

Lasă un răspuns