Echipamente pentru service-uri auto

Daca esti in cautarea unui aparat geometrie roti 3D, sau a unui elevator pentru service, sau mai bine zis poti gasi orice incepand de la un stand geometrie directie roti 3D, elevatoare, linie itp si orice alte scule sau echipamente auto care sunt indispensabile oricarui service auto poti face aceste comenzi de echipamante direct de pe site si comezile iti vor sosi in maxim 48h.

Cand mi-am achizitionat prima data de la ei, mi-am comandat niste produse mai mici sa le verific sa vad cum se comporta, aflasem de curand de firma respectiva si ma incanta ideea ca nu trebuie sa umblu eu dupa echipamente deoarece curierul mi le aducea unde ii spuneam eu.

Din lipsa timpului, deoarece atunci cand am deschis service-ul eram singur, si ma mai ajuta cateodata finul meu cand eram efectiv ocupat pana noaptea tarziu,nu imi placea sa mai pierd timpul si prin oras pe la firmele micute de piese si echipamente auto sa caut sculele care imi lipseau.

Asa ca am decis sa fac o comanda online de cateva echipamente micute, cum ar fi un compresor si o cateva truse de scule pe care le-am utilizat constant sa vad calitatea lor.

Am fost foarte multumit, apoi mi-am mai achizitionat o presa hidraulica de care de asemenea sunt extrem de multumit.

Asa am ajuns sa ma interesez de aceasta companie, sa vad cine sunt si ce experienta au in spate, am vazut ca sediul se afla la Brasov si ca de mai bine de 10 ani se afla in domeniul echipamnetelor auto.

Acum intentionez sa imi cumpar un aparat geometrie roti 3D, am si discutat cu un reprezentant si mi-a oferit mai multe detalii despre el, sper ca in curand service-ul meu sa fie dotat si cu un astfel de echipament care este deosebit de util intr-o afacere de succes.

Lasă un răspuns