Despre Prisma sau cum poti deveni artist peste noapte

Cred ca nu e o noutate daca va spun ca telefoanele inteligente primesc tot mai multe functionalitati la care acum cativa ani de zile nici nu indrazneam sa ne gandim.

Stiti acele picturi pe care le admiram cu totii atunci cand mergem la un muzeu? Ei bine, pentru acele picturi creatorii lor au muncit zile intregi pentru a le aduce in stadiul in care au ramas si astazi si care inca ne fascineaza. Pe langa asta, persoana care era subiectul principal al picturii respective trebuia sa stea nemiscat ore intregi pana cand pictorul termina opera de arta.

prisma-5-pascaniEi bine vremurile s-au schimbat si tehnologia vine in ajutorul artistilor, si nu numai. Daca vrei sa creezi un tablou de care toata lumea sa fie incantata si uimita de el, tot ce trebuie sa faci este sa scoti telefonul din buzunar, sa faci o fotografie persoanei, cladirii sau peisajului pe care vrei sa il „pictezi” si apoi sa intri in aplicatia Prisma (Android/iOS).

Pana aici a fost treaba grea. De acum te poti intinde in pat sau te poti aseza pe fotoliu, cu o bere in mana eventual, si apoi poti alege felul in care vrei sa arate „pictura ta”. Apoi trebuie sa astepti pana cand serverele Prisma se ocupa de treaba. In cateva minute te poti lauda la prieteni, pe retelele de socializare, cu opera de arta pe care ai facut-o.

Se poate mai simplu de atat? Nu cred.

Lasă un răspuns