Despre momentele in care este obligatoriu sa apelezi la un fotograf profesionist

In viata avem parte de anumite evenimente mai mult sau mai putin importante, dar pe care trebuie sa le tratam cu foarte multa seriozitate.

Ei bine, astazi voi vorbi despre momentele in care trebuie sa apelezi la un fotograf profesionist sau la un studio profesionist de fotografie.

  • Nunta sau botez

Cu totii stim ca cele mai importante evenimentel din viata unui om sunt nunta si botezul si de fiecare data cand iti vei aminti de aceste momente, cu siguranta vei avea un zambet larg pe fata. Insa amintirea nu este suficienta intr-un moment de acest fel, tocmai de aceea trebuie sa apelezi la un fotograf profesionist pentru a importaliza aceste momente inedite. Trebuie sa te asiguri ca apelezi la cel mai bun fotograf pe care il gasesti in orasul tau. In era tehnologiei scrii pur si simplu pe Google cuvintele fotograf nunta in Bucuresti si este foarte posibil sa gasesti ceea ce cauti. Cei mai multi dintre fotografi iti ofera posibilitatea de a vedea munca lor pe un site web, astfel fiind foarte simplu sa iti faci o parere cat mai sigura despre cat de bine lucreaza ca fotografi. Desigur, poti cere sfaturi de la prietenii sau membrii familiei tale, astfel cu siguranta nu vei da gres.

  • Poza CV

Nu multi stim, insa o fotografie atasata CV-ului iti poate aduce un plus de credibilitate. Desigur, aici vorbim despre fotografiile facute intr-un cadru cat mai neutru, fotografii profesionale. Acestea iti pot aduce un mare bonus atunci cand persoana care se ocupa de recrutari iti vede CV-ul. Fii atent insa sa nu pui fotografii de prin vacante in care stai pe jumatate gol pe plaja, sau fotografiile facute in club sau in baruri. Aceste tipuri de fotografii cu siguranta nu iti vor aduce plusuri ci il vor face pe recruiter sa nu se mai uite peste CV-ul tau si sa il arunce inainte de a se uita peste experienta pe care o ai.

  • Evenimentele firmei tale

Asa cum vorbeam intr-un articol anterior, eveniementele si impresiile pe care le lasa acestea sunt foarte importante, atat pentru firma ta, cat si pentru partenerii sau viitorii tai parteneri, acestea fiind foarte bune pentru a atrage noi clienti sau parteneri de afacere. Ei bine, aceste evenimente trebuie imortalizate si ele, dintr-o perspectiva profesionala.

Trebuie sa te asigur ca firma sau fotograful cu care lucrezi pentru evenimentul respectiv sunt foarte bune, ca lucreaza cat mai bine, astfel esti sigur de rezultatul final si de impactul pe care il vor avea fotografiile tale in viitor. La astfel de evenimente trebuie sa fie imortalizate bucuria, surprinderea de pe fata clientilor si a partenerilor atunci cand lansezi un nou produs, revolutionar, dar si relatiile pe care le legi cu partenerii tai, aceste relatii fiind foarte importante si aducatoare de noi clienti sau parteneri.

  • Alte evenimente

Nu toate evenimentele merita o atentie deosebita, insa atunci cand vine vorba de un banchet, un majorat sau un eveniment similar, care nu se repeta prea des, trebuie sa acorzi o atentie sporita fotografiilor pe care le vei avea ca amintire.

Lasă un răspuns