De ce un elevator auto?

Pentru ca un elevator auto inseamna in primul rand calitate si seriozitate, sau cel putin aceasta este parerea mea in momentul in care intru intr-un service auto si constat ca acestia au in dotare un elevator auto 2 coloane ori un elevator auto foarfeca vulcanizare. Un alt motiv pentru care eu consider ca orice service auto ori mecanic individual trebuie sa detina cel putin un elevator auto este reprezentat de faptul ca acesta reduce foarte mult efortul pe care un mecanic auto trebuie sa il faca in momentul in care intervine asupra unui autovehicul. Pentru ca acest motiv nu este singurul avantaj oferit de catre utilizarea unui elevator auto in cele ce urmeaza voi prezenta cateva dintre cele mai importante avantaje oferite de catre acesta:

Pe zi ce trece suntem din ce in ce mai grabiti motiv pentru care nimeni nu vrea sa astepte prea mult timp solutionarea unei probleme, mai ales daca este vorba despre o problema cu propriul autovehicul. Pentru a satisface cat mai bine aceasta dorinta a clientilor, service-urile auto sunt obligate sa fie dotate cu aparatura de ultima generatie care imbunatateste timpul de interventie asupra unui autovehicul. Elevatorul auto face parte din aceasta aparatura deoarece timpul de ridicare al unui autovehicul este de 40 secunde in timp ce timpul de coborare al unui autovehicul este de 60 secunde.

Versatilitatea reprezinta un alt avantaj oferit de catre utilizarea unui elevator auto. La ce se refera acest lucru? La faptul ca intr-un service auto dotat cu un elevator auto pot fi reparate mai multe tipuri de autovehicule gratie capacitatii de ridicare a acestuia ( maxim 4000 KG).

Nu in ultimul rand durabilitatea unui astfel de dispozitiv reprezinta un alt motiv pentru care eu recomand achizitionarea unui elevator auto tuturor celor care lucreaza in domeniul reparatiilor auto. Pemtru a te bucura de acest avantaj intretinerea dispozitivului trebuie sa se realizeze conform instructiunilor de utilizare.

Lasă un răspuns