De ce trebuie sa folosesti o folie de sticla pentru telefonul tau

Smartphone-urile sunt scumpe – fiecare model nou care iese pe piata, indiferent de producator, este mai scump decat cel anterior. Si nu e doar o strategie de marketing ci, intr-o anumita masura, e o crestere justificata daca ne uitam la specificatiile acelui nou model. Toate componentele lui, de la memorie pana la camera, sunt imbunatatite fata de modelul anterior. Si tocmai pentru ca dam atat de multi bani pe un smartphone, trebuie sa ne asiguram ca il pastram in cea mai buna stare cat mai mult timp.

Asta inseamna ca inca din prima zi de folosire, trebuie sa ii cumparam o husa de protectie si o folie de sticla pentru ecran. Husele vin in diverse forme, de la cele care acopera doar spatele pana la cele tip carte, asa ca este usor sa gasim un model care sa nu ingreuneze folosirea telefonului si sa il protejeze de eventualele socuri. In ceea ce priveste foliile de sticla, unii oameni sustin ca acestea nu mai sunt necesare, dar adevarul este ca sunt totusi recomandate in special daca nu esti cea mai indemanatica persoana si ai tendinta de a-ti scapa des telefonul.

Foliile de sticla sunt usor de aplicat pe ecranul telefonului, singurul aspect la care trebuie sa fii atent este sa cumperi folia potrivita modelului tau de telefon. Si asta deoarece foliile sunt taiate exact pe acea dimensiune si forma, asa incat sa nu acopere camera, microfonul sau difuzorul. Odata ce ai achizitionat folia potrivita, montarea ei este un proces simplu. Daca totusi nu vrei sa risti sa o strici sau sa o lipesti gresit pe ecran, poti apela oricand la un service de telefoane pentru aceasta operatiune.

Cei care lucreaza la un service iti pot recomanda si cea mai buna folie, avand in vedere ca exista folii de sticla, folii gorillia glass, folii tempered glass, folii safir si asa mai departe. Ei te vor intreba in ce conditii iti folosesti telefonul, vor tine cont si de tipul de husa pe care il ai pe telefon si iti oferi cea mai buna solutie pentru tine. Dupa ce ai aflat ce fel de folie de sticla trebuie sa folosesti, poti intra pe site-ul Magline pentru a cumpara folia si alte accesorii pentru telefonul tau la cele mai bune preturi!