De ce trebuie sa alegi bine mobilierul firmei tale?

Un loc de munca ideal este acela in care te bucuri de tot confortul pe care il poti avea acasa, dar in anumite limite.

Se stie destul de bine faptul ca unii oameni lucreaza mai bine atunci cand se simt bine. Va voi spune ceva: toti oamenii lucreaza mai bine cand conditiile de munca sunt din cele mai bune. In acest caz vor veni cu foarte mult drag la locul de munca si, cu siguranta, acest lucru va influenta, in bine, randamentul pe care aceste persoane in au. Mai limpede spus, vor lucra cu mai mult spor si vor avea rezultatele pe care orice sef le asteapta de la angajatii sai.

Insa, problema care apare intr-o astfel de abordare este urmatoarea: cat de bine trebuie sa se simta angajatii tai pentru ca rezultatele sa fie perfecte? Daca lucreaza intr-un mediu neplacut este clar ca nu vor face mare lucru, insa, daca lucreaza intr-un mediu mult prea prietenos nu se poate intampla la fel? Oamenii sunt usor de influentat si pot fi atrasi de anumite lucruri simple cum ar fi pauzele prea lungi sau canapeaua din birou care parca ii striga si ii atrage spre un somn bun care, uneori poate fi bun, dar care poate porni un nou obicei si care il poate face pe angajatul Gheorghe sa nu fie apt de munca fix atunci cand ai cea mai mare nevoie de el.

Trebuie sa gasesti echilibrul perfect atunci cand alegi mobila de tip office pentru spatiul in care angajatii vor veni cu drag la munca.

Desigur, nici o abordare de genul „sefu’ e cel mai important” nu este buna. Daca tu stai intr-un scaun extrem de confortabil in timp ce angajatii tai stau pe scaune tari si vechi, atunci cu siguranta vei ramane singurul angajat din firma.

A fi atreprenor este cel mai greu lucru pe care il poate face cineva, insa, lucrurile pot fi ameliorate inca din primele momente ale acestei „meserii” prin gandirea perfecta a alegerilor pe care le faci, astfel fiind posibila gasirea unui echilibru care poate face diferenta dintre un loc de munca atractiv si un loc de munca pe care il urasti si de care vrei sa scapi imediat.

Lasă un răspuns