De ce sa folosesti un balsam de rufe fructat de la Elixir

Avantajele folosirii unui balsam de rufe sunt mai multe decat crezi. Cu siguranta stii ca iti face hainele mai moi si mai parfumate, si probabil ai auzit de faptul ca le impiedica sa se sifoneze si ca acestea devin mai usor de calcat. Dar putina lume stie ca tot balsamul de rufe le prelungeste hainelor viata, deoarece le impiedica sa se rupa, ca le ajuta sa isi pastreze forma si sa nu se largeasca in timp, sau ca le mentine culoarea pentru o perioada indelungata. Da, ai toate motivele sa incepi sa folosesti un balsam de rufe daca nu faci asta deja!

Dar sa revenim la mirosul pe care un balsam de rufe fructat il da hainelor tale si la motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru un balsam Elixir. In primul rand, trebuie mentionat faptul ca aceste balsamuri sunt, de fapt, parfumuri concentrate. Asta inseamna ca mirosul pe care hainele il au dupa spalare este mult mai intens decat in cazul unui balsam clasic si ca acel miros se pastreaza vreme indelungata in tesatura hainelor.

Tot din acest motiv, sunt sigure pentru sanatatea ta si a celor dragi, dar si pentru mediu. In plus, ele sunt potrivite pentru toate tipurile de materiale: bumbac, matase, lana si alte materiale delicate. Pot fi folosite chiar si pentru covoare, perdele sau jucariile de plus ale celor mici. Avand mirosuri inspirate din natura, balsamurile de rufe fructate iti dau o stare de bine si fericire, putand sa iti insenineze si cea mai proasta zi. Faptul ca mirosurile ne influenteaza starea de spirit este bine cunoscut, asa ca ai toate motivele sa alegi ca toate hainele tale sa aiba un miros proaspat, natural.

De exemplu, balsamul de rufe Elixir cu miros de Mango imprima arome dulci si subtile in fibra hainelor. Fiind un miros dulce si exotic, el ofera vitalitate, ajutand la combaterea stresului si a lipsei de energie pentru ca tu sa ai doar zile productive. Mango este balsamul perfect pentru persoane care iubesc vara si viseaza cu ochii deschis la vacante in tari exotice!

Fa-ti toate zilele mai frumoase purtand haine cu mirosuri deosebite – cumpara acum un balsam de rufe fructat… sau mai multe!