Da un plus de inteligenta calculatorului tau

Nevoia de inteligenta artificiala devine din ce in ce mai mare in perioada aceasta si se pare ca cineva chiar ne asculta.

Pe langa asistentii inteligenti pe care ii avem de la Google, Samsung, Alexa si, mai nou, Razer – in gluma, aparent, pe langa IFTTT, serviciul care iti automatizeaza aproape toata munca, a venit randul laptopului si a calculatorului tau cu Windows sa devina mai inteligent.

Ellp vine in ajutorul celor care au nevoie de un plus de ajutor in ceea ce se numeste munca de birou.

De exemplu, Ellp iti poate spune ce programe din calculator iti ingreuneaza munca la un moment dat al zilei, te poate anunta atunci cand bateria laptopului tau scade sub un anumit procent, pe care il poti alege tu sau iti poate „da peste mana” atunci cand stai prea mult pe Facebook in timp ce lucrezi. Si ca tot veni vorba de Facebook, acest program poate salva automat fotografiile in care primesti tag de la prieteni, pentru a fi sigur ca nu ratezi nici macar o gluma de 1 Aprilie care iti este adresata.

De asemenea, Ellp iti poate inchide calculatorul la o anumita ora, asta pentru a fi sigur ca nu uiti calculatorul deschis peste noate, iti poate face rost de spatiu de stocare atunci cand acesta ajunge la limita maxima, stergand diverse fisiere pe care nu le mai folosesti, cum ar fi fisierele de tip cache, iti poate pune calculatorul pe modul „silentios” atunci cand il blochezi si iti poate porni aplicatia favorita atunci cand introduci castile in mufa jack.

Pe partea de securitate, aplicatia iti sterge dupa un anumit timp istoricul de navigare si toate fisierele sensibile sau te poate atentiona atunci cand adresa ta de email este implicata intr-o problema de securitate (de exemplu, atunci cand Yahoo are din nou probleme de securitate iar parola contului tau este publica, pe internet).

Momentan Ellp este in versiunea de Beta, insa sunt sigur ca vom vedea cat mai multe lucruri interesante pe care le poate face, cat mai curand. Poti descarca aplicatia, gratuit, apasand pe butonul de mai jos.

[btnsx id=”7034″]

 

Lasă un răspuns