Curatenie traditionala sau moderna?

Curatenia casei ar trebui sa fie un lucru prioritar pentru toata lumea, mai da astazi, cand aveam dispozitie o multime de solutii si aparatura pentru a mentine curatenia in interiorul spatiului propriu.

Pentru cei mai putin lenesi

Chiar si asa, munca din casa nu ar trebui deloc inlocuita cu statul pe canapea, un robot fiind incapabil de o munca impecabila pe care o poate face o persoana, adica un robot nu este la fel de atent si de meticulos precum este o persoana, astfel fiind posibila aparitia sau persistenta unor bacterii daunatoare vietii.
Asadar, pentru cei care nu sunt lenesi si doresc totusi sa faca in mod traditional munca de acasa, trebuie sa fie si ei foarte atenti la ceea ce cumpara pentru curatenia din interiorul locuintei, pe piata fiind foarte multe produse din care sa aleaga, unele fiind foarte bune, facand treaba asa cum trebuie, altele fiind mai putin bune sau altele avand un efect prea mic sau inexistent asupra daunatorilor.
Recomand documentarea si cumpararea de produse de curatenie doar din locurile sau din magazinele in care au sau pot avea incredere. Un site care comercializeaza produse de curatenie, de calitate, este Clinit.

Pentru cei mai lenesi

Tehnologia nu a uitat partea aceasta a vietii oamenilor. Pentru cei mai comozi dintre noi au aparut sistemele care curata casa fara ca omul sa interactioneze cu ele prea mult. Un exemplu bun este aspiratorul tip robot are fa e toata treaba in locul tau in timp ce tu stai linistit pe canapea si te uiti la serialul preferat.
Desigur, unii ar spune ca asta inseamna ca oamenii chiar vor ramane in viitorul apropiat fara locuri de munca si au dreptate, aceste inventii nu vin doar sa ii ajute pe cei mai lenesi dintre noi ci s-ar putea ca ele sa faca mai mult rau decat bine, fie pentru ca unele persoane ar ramane fara locuri de munca, dar mai ales ca nici macar curatenie nu mai facem. La serviciu cei mai multi dintre noi stam pe un scaun toata ziua, acasa stam tot mai mult la birou sau in pat, iar aceste lucruri nu au numai consecinte pozitive ci s-ar putea ca mai multe sa fie consecintele negative decat cele pozitive.

Din cand in cand tehnologia ne ofera o mana de ajutor dar de cele mai multe ori trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a accepta acel ajutor pentru ca, de foarte multe ori, se intampla ca ceea ce oferim sa fie de foarte multe ori mai important si mai consistent decat ceea ce primim la schimb. De exemplu, in cazul curateniei s-ar putea sa primim comoditate si sa oferim la schimb o casa numai buna pentru daunatorii care abia asteapta sa iti ia cu asalt casa si sanatatea. Cu siguranta tehnologia in acest domeniu se va perfectiona, ajungand la posibilitatea aducerii in interiorul casei un robot de dimensiune asemanatoare cu a noastra si care sa fie la fel de atent precum suntem noi. Cert este ca trebuie sa asteptam ceva timp pana sa se intample asa ceva.

Lasă un răspuns