Cum obtii un bronz de invidiat pentru diferite tipuri de piele

Cauti un loc in care sa obtii un bronz uniform, rapid si in acelasi timp sanatos?

TanTastic este un lant de aparate cu solar din Bucuresti care ofera clientilor sai o experienta unica si relaxanta alaturi de un bronz uniform si sanatos. In functie de tipul de ten pe care il ai, aici gasesti aparate de bronzat dotate corespunzator, pentru nevoile tale.

Pentru cei cu pielea alba

Cel mai important in cazul tau, este sa intelegi ca nu vei putea avea niciodata un bronz atat de puternic precum cei cu pielea creola. Trebuie sa fii precauta si rabdatoare, pentru a obtine un bronz cat se poate de frumos, fara sa te arzi. In cazul tau functioneaza bronzatul sistematic. Nu incerca sa grabesti procesul, pentru a nu iti arde pielea. Tot timpul trebuie sa faci pauze de 2-3 zile intre sedintele de bronzare. Daca trec mai mult de doua saptamani, trebuie sa reiei procesul de la inceput. Pentru a mentine bronzul, utilizeaza cremele recomandate dupa sedintele de solar.

Pentru cei cu pielea normala

La inceput, maximul de timp petrecut in solar este recomandat sa fie de cel mult 6 minute. Nu trebuie sa stai mai mult, chiar daca ai rezista, deoarece o baza buna iti va aduce numai beneficii. Dupa 3-4 sedinte de cate 6 minute poti sa cresti timpul de expunere la 9 minute, iar aici deja poti sa stai linistita, deoarece pielea ta este bine pregatita din sedintele anterioare. Cel mai important este sa mergi regulat la intretinere. Este recomandat sa folosesti produsele de mentinere a bronzului oferite de solarul pe care il frecventezi pentru a mentine culoarea mult dorita o perioada cat mai indelungata.

Pentru cei cu pielea creola

In cazul tau este foarte important sa stii cand trebuie sa te opresti! Avand in vedere particularitatile pielii tale te brozezi foarte usor si vei avea un bronz foarte intens. Cu toate astea nu trebuie sa te gandesti ca pielea ta rezista la o cantitate mare de radiatii UV. Trebuie sa iti impui unele limite si sa incerci cat mai mult sa le respecti pentru a nu avea probleme mai tarziu. Dupa obtinerea culorii dorite este suficient sa mergi de 6-8 ori pe luna pentru intretinere.

Orice tip de piele ai avea, hai la TanTastic, solar din Bucuresti pentru obtinerea unui bronz de invidiat.