Criptomonedele – o modalitate preferata de plata online

Desi multi s-au aratat impotrivitori monedelor virtuale si la tot ce reprezinta acestea, se pare ca in prezent sunt acceptate de tot mai multe magazine si institutii ca modalitate de plata. Si in tara noastra au inceput sa fie o optiune de a plati tranzactii diverse. Spre exemplu, sunt cazuri in Japonia in care salariatii sunt platiti cu monede virtuale. La noi inca se lucreaza la implementarea lor ca modalitate de plata.

Inca din jurul anului 2017 a fost imbratisata o astfel de schimbare si la noi, cand mobilPay – platforma de plati electronice de proportii pe care o avem a inceput sa implementeze acesta posibilitate, a platii serviciilor prin bitcoin. Si alte magazine de importanta au adaptat aceasta modalitate de achitare.

Plata online prin criptomonede – un trend in crestere

Daca detii monede Bitcoin, ai posibilitatea sa le folosesti pentru a cumpara spre exemplu un laptop. Apoi facturile le vei putea achita prin aceste monede virtuale. Ai ramane surprins sa afli cat de multe site-uri de tehnologie folosesc acesta metoda de realizare a platii.

Daca, spre exemplu, esti dintre cei care utilizeaza MobilPay, poti sa te orientezi la randul tau spre aceasta modalitate de efectuare a platilor. Mai mult ca sigur numarul site-urilor populare care vor accepta tranzactiile cu Bitcoin va creste in viitorul apropiat.

In conditiile in care nu esti intocmai familiarizat cu lumea monedelor virtuale si cu ce reprezinta acestea, cum poti sa le obtii si in ce scop le poti folosi, recomandarea mea e sa citesti stirile de pe criptomonitor.ro. Se posteaza zilnic articole interesante cu ceea ce se intampla in lumea criptomonedelor si alte informatii de folos celor pasionati.

Cand am spus ca tot mai multe societati imbratiseaza ideea de a accepta plata astfel nu am exagerat. Spre exemplu, in jurul lunii decembrie a anului incheiat, in Bucuresti o agentie imobiliara a fost de acord ca cei interesati de apartamente sa poata plati si cu Bitcoin.

Tot mai multe companii de transfer de bani se gandesc sa aiba in vedere tranzactionarea prin aceste monede. S-ar estima o scadere remarcabila a costurilor ce vizeaza transferul si totodata a timpului necesar pentru a fi procesate.

Daca ti-am captat atentia cu acest subiect si doresti la randul tau sa te bucuri de beneficiile tranzactionarii cu monede virtuale, tin sa fac o mentiune. Ai grija pe ce platforma alegi sa iti creezi portofelul virtual. Spun asta pentru ca exista multe dar prea putine sunt de incredere. De asemenea, trebuie sa fii atent si la locul din care cumperi monedele digitale.

Daca detii un anumit tip de moneda si doresti sa il transformi intr-o alta, poti sa faci asta intr-un mod relativ simplu. Gasesti pe criptomonitor.ro, in sectiunea CryptoGuide mentionati pasii in detaliu pe care trebuie sa ii urmezi.

De asemenea, daca doresti sa faci o documentare mai riguroasa legat de lumea crypto si noutatile cu care vine aceasta, tot pe site-ul despre care am mentionat trebuie sa te uiti, in sectiunea de stiri. Nu te priva de beneficiile pe care ti le poate oferi tranzactionarea cu criptomonede.