Competitia – o nevoie

Nevoia de competitie ar trebui sa existe in fiecare din noi pentru ca doar asa putem ajunge la un nivel cat mai ridicat, indiferent de activitatea pe care o desfasuram. Desigur, trebuie respectate anumite reguli de bun simt, dar in general, odata ce le respecti, poti spune ca iti stingi nevoia de a te ridica in fata celorlalti, printr-un efort oarecum mic.

In functie de activitatea desfasurata, competitia dintre doua sau mai multe persoane poate fi mai usoara sau mai grea. Este usoara pentru cei care stiu ce fac cu placere, dar mai grea pentru cei care se „infrunta” cu persoane care deja lucreaza la un nivel foarte inalt. Prin participarea la competitii poti verifica la ce nivel de calitate poti ajunge si poti incerca sa iti depasesti limitele.

Tocmai de aceea, aproape in fiecare an incerc, ma straduiesc, sa particip la competitia SuperBlog. Pana acum nu am reusit sa ajung la nivelul la care imi doream sa ajung, insa simt ca de data aceasta voi reusi sa depasesc toate piedicile care au stat intre mine si aceasta competitie pana acum. This is my year!

Lasă un răspuns